annonce

Tre investeringer der kan blive endnu mere relevante i fremtiden

Ingen kan spå ud i fremtiden, men mange gør sig et forsøg. Hvis du selv vil investere dine penge, er du nødsaget til selv at sætte dig ind i sagen og prøve at navigere i de mange forskellige strategier, forslag og idéer til hvad du skal investere i, for at sikre din investering mod fremtiden.

I denne artikel får du inspiration til hvilke trends der forventes at stige i popularitet, og en forklaring på hvorfor. Investering er naturligvis et bredt felt, og det varierer meget fra investor til investor hvor meget tid og hvor mange ressourcer den enkelte investor har til rådighed.

Klimavenlige investeringer

Det første vi skal forbi, ligger lige til højrebenet. Forbrugerne har fået mere og mere at sige på det nuværende marked. Vi er blevet mere bevidste om vores forbrug og dets konsekvenser for miljøet, og mange spår bæredygtighed og miljørigtige produkter og teknologi til at få en større og større plads på markedet. Naturlige energiformer som vindenergi stiger blandt andet i popularitet, og danske Vestas er da også investeret i fremtiden.

Særligt grøn energi er blevet populært for investorer, men også miljøvenlig produktion af fødevarer har set en stigning i popularitet. Det skyldes en stigende efterspørgsel fra forbrugere, der ønsker at leve mere miljøvenligt.

Futures

Futures er en investeringsform hvor du spekulerer på udviklingen af en specifik råvare eller aktiv. Det startede med at være en måde for amerikanske landmænd at sikre sig at de fik en rimelig pris for deres høst, men bruges i dag til at spekulere på udviklingen af mange forskellige aktiver.

Futures kan blive en større del af fremtidens investeringsformer, grundet de uforudsigelige sæsoner og vilde vejrforhold klimaændringerne har bragt. Med flere naturkatastrofer og skiftende årstider formodes det at Futures kan blive en større spiller på investeringsmarkedet i fremtiden.

Er du interesseret i Futures handel , kan du komme i gang hos Saxo Bank.

Langsigtede investeringer

Den sikreste strategi når det kommer til handel med aktier, vil fortsat være at tænke langsigtet. Markedet vil altid være uforudsigeligt. Det viste sig bl.a. da det amerikanske S&P 500 indeks for de største virksomheder i USA steg i værdi, trods stor politisk urolighed i landet. Derfor er en langtidsorienteret investering med et lidt mindre afkast, men samtidig en diversificeret og lav risiko fortsat det bedste valg.

Hvis du er mere risikovillig, foretrækker et højere afkast og mener at du har forstand på markedet, er der naturligvis også penge at hente på det somme tider ustabile og uforudsigelige marked – du skal så blot kunne leve med den risiko, det indebærer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.