annonce

Trick løbehjul til børn og unge

Det at lave tricks med løbehjul er blevet tiltagende populært på forskellige skatespots. De klassiske, små løbehjul til børn er slet ikke det samme, som de trick løbehjul, mange børn, unge og voksne cruiser rundt på.

Hvad er forskellen på et trick løbehjul og et almindeligt løbehjul så? Trick løbehjul er ikke lavet til at slå sammen og er desuden mere holdbare. De er specielt udviklet til at lave tricks på i skateparker eller til freestyle stunts og tricks.

At sammenligne et trick løbehjul med et almindeligt løbehjul er som at sammenligne en BMX-cykel med en almindelig bycykel - det er slet ikke det samme.

Et traditionelt løbehjul er lavet til, at du skal kunne komme fra A til B behageligt. Et traditionelt løbehjul har typisk justérbare håndtag, så det kan placeres ved en højde, der passer brugeren. Det har en rar platform til at stå på, som egner sig til at køre på fortov, veje og stier. Slutteligt har almindelige løbehjul forskellige størrelser hjul alt efter ønsket hastighed.

Et trick løbehjul er på den anden side designet til at lave tricks og til brug i skateparker. Håndtaget kan ikke justeres, da det helst ikke skal bevæge sig, når der landes fra et hop.

Et trick løbehjul har en stålplatform, som er tungere og mere robust end de klassiske aluminiumsløsninger, så det kan holde til ekstra vægt og pres. Afslutningsvis er hjulene mindre, så det er designet til små, hurtige fartskub.

Se udvalget af gode trick løbehjul på diverse hjemmesider.

Headsets til løbehjul er det nye

Som om det ikke skulle være nok med trick løbehjul, er det ovenikøbet også blevet populært med ekstra dele til trick løbehjul. Og headsets er en nødvendig del for ethvert løbehjul. Det monteres foran på løbehjulet. Headsettet kan gøre, at håndtaget kan dreje frit og sikkert.

Der er mange forskellige valgmuligheder til headsets. Du kan vælge mellem flere farver og former. Her er det en god idé at researche ordentligt, så du ikke ender med et headset, der ikke passer til dit trick løbehjul.

Find fede headsets til dit løbehjul online, da det er her, udbuddet er størst og billigst. Headsets til løbehjul behøver ikke koste en formue.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.