Business

For alle badeglade, som elsker høje varmegarder, er Tropical Islands lige stedet. Tropical Islands er intet mindre end Europas største vandland, bygget i en tidligere Zeppelin hangar.

Virksomhed

NOVASOL

Adresse

Virumsgårdsvej 27, 2830 Virum

Telefon

+45 70 424 424

E-mail

novasol@novasol.dk

Webside

https://www.novasol.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. maj 2019

5 forslag til gode feriedestinationer i Tyskland

I takt med den stigende efterspørgsel på sommerhusene i Danmark, særligt i juli måned, har flere fået øje på feriemulighederne i Tyskland. Lige ovre på den anden side af grænsen, venter et væld af spændende attraktioner, betagende byer, samt en smuk natur og dejlige strande. Udvalget af sommerhuse i Tyskland er bestemt også værd at køre efter. Mange nye ferieområder har set dagens lys de sidste par år. Områder hvor der kan lejes kvalitetsferieboliger af forskellige slags, som passer til enhver pengepung.

Familieferie ved Müggelsee nær Berlin

Lige ved kanten af den store sø Müggelsee ligger flere flotte og meget moderne feriehuse, i feriehusbyen Rübezahl. Alle husene er i 2-etager og indrettet stilrent med kvalitetsmaterialer. I alle feriehusene er der et stort badeværelse med sauna og badekar samt en god terrasse. Lige rundt om hjørnet ved kanten af søen, ligger en god restaurant samt en klassik Biergarten. Der kan bades i søen, og i området er der gode stier, som går gennem skov og langs søen, hvor man kan trave sig en tur.

Tæt på feriehusene er det muligt at tage offentlig transport ind til Berlin. I kan også komme til Berlin via vandvejen, når der arrangeres bådture ind til den tyske metropol. Disse feriehuse er altså ideelle til en afslappende ferie i smukke omgivelser kombineret med oplevelser i storbyen Berlin.

Ø-ferie på Rügen i unikke omgivelser

På øen Rügen i Østersøen venter et helt særligt feriekompleks. Taglejligheder, to etages suiter og mindre lejligheder med en moderne og stilren indretning samt udsigt til havet, giver en helt unik kulisse om opholdet på Rügen. Alle boliger er indrettet med eksklusive materialer og har adgang til udendørs pools og spaområde. Fra terrasserne kan I nyde udsigten til den Rügens bedste badestrand.

Prora Solitaire, som stedet hedder, er velegnet til flere forskellige ferieophold. Dette sted er ideelt både til en længere sommerferie med børn, hvor dagene bruges enten i poolen eller ved den hvide sandstrand. Men også til en forlænget weekendtur for to, hvor der kobles af i spaområdet og batterierne bliver genopladt med forfriskende gåture langs havet, er også helt oplagt.

Ferie lige ved Vadehavet i Dagebüll

Den tyske kystby Dagebüll ligger kun 200 meter fra havet – et perfekt sted til en ferie med masser af naturoplevelser og afslapning. De skønne omgivelser dannede grundlaget for opførelsen af feriehusbyen med flere flotte, lyse og velindrettede ferieboliger. Alle ferieboligerne kan bruges året rundt og udlejes også til weekendophold. Disse ferieboliger er også rigtig gode til en romantisk ferie for par.

Fra Dagebüll kan I tage på udflugter til øerne Amrum og Föhr, som er perfekte til en dagsudflugt. I selve Dagebüll by finder man flere butikker samt restauranter. Stranden er børnevenlig og på de omkringliggende diger, er der god plads til både gå- og cykelture.

Lækre ferieboliger i Travemünde Waterfront

I 2017 åbnede Travemünde Waterfront dørene til Østersøen på halvøen Priwall. Enhver som ønsker at opleve noget specielt og samtidig ønsker afslapning på højeste plan, i lækre omgivelser, vil finde det i Travemünde Waterfront.

Den maritime stil, nærheden til havet og lange sandstrande garanterer en afslappende ferie. Der er flere gode udflugtsmål lige i nærheden. Lübeck ligger lige ved siden af, og det er oplagt med en dagstur hertil. I Travemünde Waterfront kan der lejes flere typer ferieboliger lige fra luksus penthouselejligheder, til villaer i klitterne samt gode ferielejligheder med imponerende udsigter over havet og havnen.

Tropisk badeferie i Tyskland - Tropical Islands

For alle badeglade, som elsker høje varmegarder, er Tropical Islands lige stedet. Tropical Islands er intet mindre end Europas største vandland, bygget i en tidligere Zeppelin hangar.

I gåafstand af det 66.000 m2 store badeland, er der opført mange feriehusene, som alle er i skandinavisk stil med plads til mellem fire og otte personer. Feriehusene bliver jeres base for opholdet i Tropical Islands, hvor I kan hygge jer, lave mad og grille på terrassen. I bestemmer selv hvornår I vil benytte badelandets mange faciliteter, såvel ude som inde. Når I lejer en feriebolig ved Tropical Islands, følger der nemlig ubegrænset adgang til badelandet med i prisen – under hele opholdet.

Har du fået lyst til at prøve eller gentage tidligere års succes med en kør selv ferie til Tyskland, så kan du finde en lang række ferieboliger i Tyskland hos NOVASOL Sommerhusudlejning.

Nyheder udvalgt til dig