annonce

Undgå skadedyr i virksomheden

Skadedyr er ikke blot en trussel mod din virksomheds inventar, da de også kan udgøre en trussel mod helbredet af dine ansatte og kunder.

Uanset om det er rotter, kakerlakker eller mårer, så er det vigtigt, at du kontakter en professionel skadedyrsbekæmper. Der er dog flere tiltag, du kan gøre dig i kampen mod diverse skadedyr, og i denne artikel kan du læse om nogle nemme og effektive tiltag, som mindsker risikoen for at få besøg af skadedyrene.

Opbevar fødevarer ansvarligt

De fleste virksomheder opbevarer fødevarer et eller andet sted i deres bygning, og netop fødevarer kan være en af de største syndere, når der er besøg fra eksempelvis rotter og mus. Der er selvfølgelig stor forskel på, om du ejer en virksomhed, der dagligt håndterer fødevarer, eller de blot er at finde i kantinen. Hvis fødevarerne i din virksomhed ikke er i lukkede containere eller kasser, så er der større chance for at skadedyrene finder frem til dem. Derfor er det en god idé at opbevare alle former for fødevarer i glas- eller metalbeholdere med et tætsluttende låg.

Skadedyrenes bedste ven - skraldeposen

Skrald er en af de største syndere, når det kommer til skadedyr - især rotter og mus. Stiller du eksempelvis din skraldepose ude foran døren i kort tid, giver du en åben invitation til diverse skadedyr. Selvom posen er lukket, så finder både rotter og mus hurtigt vej gennem den tynde plastik. Derfor er det vigtigt, at du opbevarer din skraldeposer i metalspande med forsvarligt monterede låg. På den måde kan diverse skadedyr ikke gnave sig gennem poserne og få deres aftensmad på din grund.

Derudover er det også vigtigt at holde diverse områder udendørs fri for affald. Selv mindre kompostbunker kan tiltrække uønskede skadedyr. Hvis du stadig ønsker en kompostbunke, forebygger du bedst mod skadedyr, hvis du undgår at smide organisk madaffald i bunken.

Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper

Finder du spor af skadedyr i din virksomhed, ligegyldigt om det er rotter, hvepse eller myrer, er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter en professionel skadedyrsbekæmper for erhverv. Skadedyrene kan lynhurtigt formere sig, og det kan koste dig mange penge i form af skader på inventar eller lignende. Leder du efter en professionel skadedyrsbekæmper i Nordjylland, så finder du hos Scan-Kill i Aalborg kompetente medarbejdere, der har flere års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.