annonce

Uundværlige gadgets til grillsæsonen

Grillsæsonen har for nogle været i gang længe, men for det fleste af os danskere begynder den først nu.

Du har måske grillet julemaden på din store gasgrill og ikke fået gang i grillen siden da. Men nu skal du ikke vente længere, for det gode vejr er igen over os, og vi kan atter se frem til en fantastisk sommer på terrassen eller i haven. Men som du nok ved, skal man ikke gå ned på udstyr, særligt ikke når det drejer sig om grilludstyr.

At have det rette udstyr er hele essensen af en god grillaften, og det er derfor vigtigt, at du ikke går ned på dette parameter. Vi har derfor skrevet denne artikel, som giver dig et overblik over de uundværlige gadgets, du skal have købt til denne grillsæson.

Lav mad over bål i haven

At lave mad over bål kan hurtigt blive en kedelig og langsommelig fornøjelse, hvor man ovenikøbet både får ondt i ryggen og skuldrene. Det skal derfor også være slut med den helt gamle forestilling om mad over bål, for når der findes et alternativ, er det da bare at udnytte dette.

For er du ikke uddannet hverken smed eller handyman, har du mulighed for at købe dig til en funktionel løsning; nemlig et bålkøkken. Det ligner noget, indianerne kunne have lavet mad over og hvem ved, måske har de det.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at dette trebenet koncept virker fabelagtigt, da du kan få maden op i en højde, hvor det er mere komfortabelt, og så ser det bare pisse godt ud.

Ingen sommer uden en rygeovn

Skal du for alvor imponere dig selv og dine gæster, så er det ikke længere nok med et marineret kyllingebryst og en gasgrill. Nej det er tid til at få nye kort på hånden, og det er lige netop rygeovnen, du har brug for. Vi har alle smagt en røget fisk, hvilket smager helt fantastisk. Men med denne rygeovn, som du kan købe billigt hos KitchenOne, ved at benytte en KitchenOne rabatkode, tage alt kød og grønsager til et helt nyt niveau.

Rygeovnen kører på el og er derfor utrolig nem at tænde, slukke og styre. Du kan tilberede næsten hvad som helst i denne skønne rygeovn, prøv eksempelvis at ryge fjerkræ, pølser, bacon og endda grøntsager. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad denne el rygeovn kan tilberede.

Støbejern direkte på grillen

Med en smuk støbejernsgryde blive det ikke kun fryd for øjet at se på, når der laves mad på grillen. Det åbner også et utal af muligheder for at lave nye retter på grillen. Nu kan du lave lækre gryderetter og meget mere direkte på din elsket grill.

Har du interessen for at bage fantastiske brød, kan du bage brød i en støbejernsgryde, da det både er super enkelt, og så gør det også noget fantastisk godt for brødet. Fordi gryden er lavet af støbejern, så kan du gøre med den, hvad du vil, da den kan både fyldes i ovnen, stilles på kogepladen eller på grillen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.