annonce

Vækst din virksomhed via online marketing

I hjertet af Odense arbejder webbureauet Morning Train dagligt rigtig hårdt for at få deres kunder til at lykkes med deres digitale projekter.

Hvad kan Morning Train?

Morning Train er et atypisk bureau for ulig mange andre webbureauer, som kun specialiserer sig inden for ét område, har Morning Train valgt at udbyde ydelser inden for webdesign, programmering og online marketing. Denne treenighed har vist sig at være en succesfuld satsning, for telefonen gløder hos Morning Train, som oplever en lind strøm af henvendelser fra kunder - gamle såvel som nye.

Full service-løsningens store succes skyldes ikke blot den helt rigtige sammensætning af ydelser men også kvaliteten af det arbejde, som Morning Train leverer. Webbureauets stærke løsninger og skarpe eksekvering er heller ikke gået uhørt hen, for deres gode cases har nemlig fanget opmærksomhed fra store kunder såsom Odense Kommune, 3x34, Stof2000 og endda sundhedsguru Christian Bitz. Hvad der engang var en drøm for Morning Train, der startede sine spæde dage i erhvervsverdenen som startup-virksomhed, er nu blevet en realitet for bureauet.

Morning Trains succes har især medført ekstra travlhed i online marketingafdelingen, hvilket skyldes, at de danske virksomheder er begyndt at omfavne det digitale aspekt. Digitalisering har længe været et buzzword i den danske erhvervsverden, og mange udviklingskonsulenter har hævdet, at den digitale tidsalder for evigt vil forandre det danske erhvervslandskab. Hvad mange talspersoner glemmer er, at det for den almene virksomhed ikke nødvendigvis er tydeligt, hvordan man træder godt og sikkert ind i et nyt og ukendt territorie.

Her har Morning Train sejret, hvor andre har fejlet. Webbureauet har nemlig været særdeles dygtige til at vise forandringsparate virksomheder, hvordan online marketing kan hjælpe dem med at vækste. Her har Morning Train ikke kun formået at vise deres kunder, hvor stort deres digitale potentiale er - bureauet har også formået at hjælpe deres kunder med at indfri det. Læs mere om webbureauets succeshistorier her.

Digitalisering bringer virksomheder og kunder tættere på hinanden

Rigtig mange danskere bruger nettet på daglig basis, hvilket en nylig rapport fra Danmarks Statistik bekræfter. Udover frekvensen og længden af internetbrug viser rapporten også, at danskerne bruger nettet til næsten alt mellem himmel og jord. Vi bruger det både til at vedligeholde kontakten med gamle klassekammerater over Facebook, til at købe forbrugsgoder på diverse webshops, til at kommunikere med det offentlige og meget mere.

Netop fordi danskernes liv er blevet digitaliseret, giver det mening for stort set alle virksomheder også at have en online tilstedeværelse. Det betyder nemlig, at virksomhederne møder deres kunder dér, hvor de spenderer rigtig meget af deres tid. Digital synlighed er et nødvendigt skridt, hvis man ønsker at erobre det digitale marked. Hvis man er usynlig over for ens kunder, kan man ikke sælge dem ens løsninger, uanset hvor stor efterspørgslen er.

Online marketing åbner nye døre

Morning Train har haft stor succes med at hjælpe deres kunder med at erobre danske markedsandele. Indimellem støder bureauet dog på kunder, som allerede har en god forretning i Danmark, men som mangler hjælp til at skabe yderligere vækst. I sådanne tilfælde hjælper Morning Train kunderne med at vende blikket ud af mod nye horisonter. Udenlandske markedspotentialer bliver afdækket, og velgennemtænkte marketingaktiviteter igangsættes efterfølgende, så der bliver banet vej til nye og internationale forretningseventyr.

Der er ingen tvivl om, at online marketing er en stærk og effektiv salgskanal til at opnå vækst og nye kunder. Vækst og udvikling har været vigtige og gennemgående elementer i Morning Trains kultur, lige siden bureauet blev etableret for godt otte år siden. Ønsket om vækst gælder ikke kun bureauet selv men altså også bureauets mange kunder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst