annonce

Vælg dit nye kølefryseskab

Det er blevet yderst populært at anskaffe et kølefryseskab i hjemmet, i stedet for at have køleskab og fryseskab separat.

Det sparer plads i køkkenet, og så kan de kølede og frosne madvarer tilgås fra samme placering under madlavningen - kølefryseskabet er dermed en effektiv, let tilgængelig og moderne løsning, uanset hvilket køkken det står i.

Kølefryseskabets mange elementer

Når det kommer til kølefryseskabe, findes der rigtig mange forskellige elementer at vælge ud fra. Du kan eksempelvis vælge ud fra:

Placering og størrelse

Det er vigtigt at du har helt styr på, hvor i køkkenet dit køleskab skal stå, før dfløu vælger. Hvis du ikke har fundet det rigtige sted, kan du heller ikke afgøre, hvilken størrelse dit nye kølefryseskab skal have. Du kan ende med at få købt et for stort eller for småt kølefryseskab, hvis du ikke har fået styr på placeringen og opmålingen først.

Forbrug

Kølefryseskabe har generelt brug for mere energi, da de som bekendt både skal kunne køle og fryse.

Kapacitet

Inden du køber et kølefryseskab bør du gøre dig nogle overvejelser over, hvor meget kapacitet du har brug for - både i køleskabet og i fryseskabet. Indkøbsvaner og behov styrer hvor stor kapacitet dit nye kølefryseskab skal have.

Fritstående eller integreret

Hvis du selv har konstrueret eller designet dit køkken, bør du vælge et integrerbart køleskab. Det bliver nemlig leveret uden en front, så du selv kan bestemme udseendet på dit køleskab og dermed få fuldendt dit køkkens design. Et fritstående kølefryseskab har sin egen front og sidebeklædninger, og kan dermed placeres præcis hvor du har lyst.

Størrelsen på kølefryseskabene

Størrelsen på kølefryseskabene varierer en del. Der findes både det traditionelle kølefryseskab, som har fryseboks i enten toppen eller bunden af køleskabet, og så findes der det lidt større skab som har køl og frys opdelt i forskellige låger. Det er klart, hvis du har et mindre køkken, er et mindre kølefryseskab med fryseboks en god løsning for dig. Hvis du til gengæld er medlem af en større familie, og dermed også har større behov for plads, er det større kølefryseskab en rigtig god løsning til jer.

Køb hårde hvidevarer online hos Hvidevareshoppen.dk og spar dig selv for turen med trailer. Hvidevareshoppen.dk sender nemlig dine nyindkøbte hårde hvidevarer direkte til din hoveddør. Derudover får du også alle kvitteringer for dit køb online, så du altid har mulighed for at søge disse frem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.