annonce

Valg af puslebord

De fleste forældre kan nikke genkendende til, at der følger mange bekymringer med, når man bliver forældre. Én af de helt store er sikkerhed.

Sikkerhed i alle aspekter af både liv og dagligdag. Det gælder også, når vi snakker om at vælge det rigtige puslebord. Dertil kommer naturligvis også både pris, kvalitet, komfort og design. Alle disse faktorer taget i betragtning, kan det være en jungle at begå sig i. Derfor guider Babyhelp.dk dig med en liste over 7 af de bedste på markedet, så du kan finde det helt rigtige puslebord.

De vigtigste faktorer i valget af puslebord

Den største faktor i valget af puslebord er sikkerheden. Det skal være sikkert at skifte din lille guldklump. Det vil eksempelvis sige hævede sider rundt om puslepladen, så der ikke er risiko for at falde ned. Samtidig handler det også om, at møblet skal være stabilt. En baby vejer ganske vist ikke voldsomt, men puslebordet skal kunne stå fast og stabilt, selv hvis baby spræller og bevæger sig.

Det giver sig selv, at der kommer til at blive brugt mange øjeblikke ved puslebordet. Derfor er komfort både for baby og voksen utrolig vigtig. I særdeleshed har højden på bordet stor betydning. Er det for højt, vil du skulle stå på tæer eller endda skammel for at nå ordentligt. Er det for lavt, vil du skulle bukke dig med risiko for ondt i ryggen. Puslebordet bør passe til højden på den, der skal stå ved det for absolut bedst komfort.

Dertil kommer både pris, kvalitet og design. Er du til det enkle, det praktiske eller måske mere nordisk design? Der er et utal på markedet indenfor alle prisklasser, kvaliteter og udseende.

Det rette puslebord

For mange melder spørgsmålet sig; behøver jeg overhovedet et puslebord? Det spørgsmål kan kun du besvare. Der kommer, som nævnt, til at blive brugt utallige øjeblikke med bleskift og generelt puslen med baby. Mange foretrækker derfor at have en dedikeret plads til dette, mens andre bare bruger en puslepude på et bord, sofa eller lignende. Hvis du er i tvivl, kan det være en fordel at anskaffe dig et af de mere fleksible pusleborde.

Et eksempel på dette er Isabella fra Hoppekids. Her får du et solidt og stilrent møbel. Der er både mulighed for opbevaring i skuffer og på hylder med en pusleplads øverst. Når baby er vokset fra behovet for et puslebord, kan puslepladen nemt afmonteres, hvorved der er en praktisk og tidløs kommode tilbage – perfekt til børneværelset.

Har du mere behov for et puslebord, der kan imødekomme forskellige højdebehov i familien, er Linea by Leander et godt eksempel på dette. Med sin mulighed for to forskellige højdeindstillinger kan det passe selv om eksempelvis du og din partner har forskellig højde i forhold til optimal brug af puslebordet.

Er pladsen trang, kan et praktisk væghængt puslebord være det, der passer ind hos jer. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser med det store udvalg, I har at vælge imellem til netop jeres familie.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.