annonce

Vejen til den perfekte hud

Din hud er et synligt bevis på, hvordan du lever dit liv.

En smuk hud er ikke bare, noget man er født med - det kræver arbejde og pleje. Læs med her, hvis du vil vide, hvad du skal gøre for at opnå en smuk ferskenhud med glød og udstråling.

Sådan plejer du din hud

Nogle er bare født under en heldig stjerne. Uanset hvad de spiser, så forbliver de slanke og lige meget, hvor lidt de plejer deres hud, så stråler den. Men, sådan er det langt fra for alle. De fleste er nødt til at gøre en indsats for at få en smuk og ren hud med glød. Men, hvad kan man egentlig gøre?

Der er rent faktisk mange ting, du selv kan gøre, når det kommer til at pleje din hud. Udover at rense den og bruge en plejende creme dagligt, så kan du også anvende en dermaroller, der forskønner huden og bevarer dens spændstighed.

Rens din hud dagligt

I jagten på en smuk hud, er der også andre ting på tjeklisten. Hvis du lider af acne eller hudorme, er det vigtigt at få gjort en aktiv indsats med forskellige produkter og redskaber til bekæmpelse af uren hud. Der fås diverse redskaber, der kan hjælpe dig i den sammenhæng. Det er desuden vigtigt, at du får renset din hud hver dag, og at du sørger for at tage din makeup af, inden du går i seng, for ellers kan din hud ikke ånde i løbet af de mange timer, du sover.

Drik rigeligt med vand

Der findes et væld af hudprodukter på markedet, som lover at stramme op og reducere rynker. Det er forsøget værd at kaste sig ud i den mange lækre produkter, men det vigtigste, når det kommer til hudpleje, er rent faktisk, hvordan du lever dit liv.

For at få en smuk hud, er det vigtigt at drikke rigeligt vand og spise sundt og varieret - ikke mindst fødevarer, der indeholder vitamin A og C. De fleste, der har kværnet en pose chips eller en stor portion pommes fritter, ved godt, at det kan ses på huden efterfølgende. Fed mad og friture i store mængder er din huds værste fjende - så tænk grønt i det omfang du kan.

Sov dig smuk

En anden essentiel faktor, når det kommer til jagten på en skøn hud, er nattesøvnen. En god nattesøvn er godt for utallige ting - blandt andet dit humør, dit spisemønster og altså også din hud. Vi kender alle det look, der møder os i spejlet efter en alt for kort nattesøvn. Bleg hud, poser under øjnene og blålige rander. Så, husk at krybe tidligt i seng og holde huden, fugtig, sund og glad. Husk desuden at beskytte din hud mod solen med tøj og en god solcreme. Og når frosten bider, så beskyt din hud med fed creme - særligt kinder, læber og hænder er udsatte områder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.