annonce

Verdenskort: 4 gode grunde til at eje et

Vi drømmer nok alle om at bo på en hyggelig og personlig måde, der udtrykker, hvem vi er, og hvad vi interesserer os for.

Der er mange forskellige ting, du kan gøre for at få mere personlighed ind i dit hjem, og en af de nemmeste og mest virkningsfulde er at hænge nogle fede ting op på væggene. Det kan for eksempel være plakater, spejle eller malerier, men et andet godt bud er et verdenskort.

Hvorfor lige et verdenskort?

Det kan være, at du ikke lige havde overvejet det fede i at eje et verdenskort, som du kan hænge op på væggen. Men faktisk er der rigtig mange gode argumenter for at pryde en af dine vægge med et verdenskort, så måske var det noget, du skulle overveje.

1: Hvis du elsker at rejse

Hvis du er nysgerrig på verden og elsker at rejse, er et verdenskort helt oplagt at hænge op i dit hjem. På den måde kan du vise, at du er rejselysten, og du kan bruge kortet som inspiration til dit næste rejsemål.

Du kan også finde verdenskort med nåle eller skrabe-verdenskort, hvor du kan markere alle de steder og destinationer, du har besøgt. Dette vil gøre, at du hver gang, du kigger på kortet, vil få dine rejseminder genkaldt og blive mindet om dem på en hyggelig måde. Verdenskortet vil altså kunne fungere som en form for souvenir.

2: Et æstetisk bidrag

En anden vigtig fordel ved verdenskortet er, at det er en pæn ting at have hængende. Der findes mange forskellige verdenskort, og de har ret forskellige udtryk, så du vil med stor sandsynlighed kunne finde ét, der går perfekt hånd i hånd med din indretningsstil.

Du kan blandt andet finde helt klassiske verdenskort, men du kan også finde nogle i en mere vintage-agtig stil, hvilket også kan være utroligt fint. Hvis du ønsker en helt minimalistisk stil, er der også stilfulde verdenskort i sort/hvid.

En alternativ form for verdenskort er det såkaldte gør-det-selv-kort. Her skal du selv på banen, da du får et hvidt lærred med landene optegnet. Det vil sige, at du selv kan få lov til at farvelægge hvert land i den farve, du ønsker. Der medfølger 400 forskellige farver, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skabe. Denne form for verdenskort er nok den allermest personlige, der samtidig giver dig mulighed for at opnå et rigtig flot og unikt resultat.

3: Få styr på geografien

Er du en haj til geografi? Hvis ikke, så har du heldigvis mulighed for at blive det. Når du har et verdenskort hængende, vil du helt automatisk og uden at skulle gøre en indsats få en bedre forståelse af landenes placering, fordi du kigger på kortet hver eneste dag.

Du kan naturligvis også aktivt øve dine geografikundskaber ved at stille dig foran verdenskortet og nærstudere de forskellige kontinenter, lande og have. Dette vil med sikkerhed gøre dig mere sikker i geografien, og hvis du har børn, kan de også have glæde af at øve med verdenskortet.

4: Også andre muligheder end som ophængning

Selv hvis du ikke ønsker at have et verdenskort hængende, kan der stadig være gode argumenter og muligheder for at eje ét.

Der findes nemlig også alternative former for verdenskort, der er lavet til andre formål end at hænge på væggene. Her kan du blandt andet finde verdenskort som puslespil, som vil sikre dig mange timers god underholdning enten alene eller i selskab med andre. Du kan også finde skriveunderlag med verdenskort, hvilket er perfekt til skrivebordet på enten kontoret, i børneværelset eller et helt tredje sted.

Find dit foretrukne verdenskort

Hvis du er blevet inspireret og har fået lyst til at finde et verdenskort, der kan pynte i dit hjem, er det bare om at gå på udkig. Mulighederne er som sagt mange, så uanset om du er til et klassisk verdenskort, eller om du foretrækker et mere utraditionelt og nytænkende, vil du have gode chancer for at kunne finde et. De findes i mange forskellige prislejer, så selv hvis dit budget ikke er det største, vil du have mulighed for at kunne være med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.