annonce

Vigtige tips til din iPhone

Har du en IPhone, og vil du gerne få mere ud af den?

Her får du tips til, hvordan du kan forbedre din iPhone ganske gratis. Dertil får du tips til, hvordan du finder en god reparatør, og hvordan du undgår de dårlige reparatører, som stjæler fra dig. Du får her information om, hvordan du får dine slettede billeder på iPhone tilbage, og hvordan du nemt får fire gange så gode videoer, som er mere flydende. Kvaliteten bliver dog nedskalleret, når de uploades til Instagram og Facebook.

Læs med her, hvis du vil vide, hvordan du får opgraderet din iPhone, og hvordan du finder en god reparatør.

Tips til forbedring af din iPhone

Der er mange forskellige tips, du kan gøre for at forbedre din iPhone. En af dem er at forbedre videokvalitet, når du optager videoer med din iPhone. Hvis du går ind på indstillinger og dernæst kamera. Derefter kan du ændre dine kameraindstillinger. Her kan du gå ind under ”Optag video”, hvor du finder alle de forskellige videokvaliteter, der er for din iPhone.

Hvis du ikke har ændret på indstillingerne før, så står din videokvalitet nok på 1080P HD ved 30 bps, hvilket betyder, at du optager videoer i fuld HD med 30 billeder per frame. Dette er god kvalitet, du kan dog vælge videokvaliteter optil 4K ved 60 bps. 4K ved 60 bps betyder så fire gange fuld HD og 60 bps betyder 60 billeder per frame.

Hvis du indstiller dit kamera til 4K ved 60 bps per frame, og derefter prøver at optage en video, så kan du klart ser forskel fra den tidligere videokvalitet. Den nye videokvalitet giver et mere flydende billede med ved 60 bps og et skarpere billede med 4K videokvalitet.

Et andet tip til din iPhone er, hvordan du får fat i dine slettede billeder. Du tror måske, at når du sletter dine billeder, så er de væk fra telefonen. Det er de dog ikke, for du kan finde dem igen.

Hvis du går ind under fotos, og dernæst scroller ned i bunden, så finder du en mappe, der hedder slettet for nyligt. I denne mappe finder du de billeder, du har slette de sidste 30 dage. På den måde kan du finde billeder, du måske har fortrudt, at du har slettet, for hvis du går ind på billedet, kan du nede i højre hjørne trykke på gendan på den måde får du billedet tilbage til kamerarullen.

Reparation af iPhone

Når du skal have repareret din iPhone, er det vigtigt at finde en god reparatør. Det kan være en jungle at finde et godt sted at få repareret sin iPhone. Der findes en del gode reparatører, men så findes der også en del dårligere reparatører. Nogle af de dårlige reparatører kan finde på at stjæle dine gode dele i din gode iPhone. Så hvis du bestiller en tid til reparation af din skærm hos en dårlig reparatør, kan du komme ud for, at de reparerer skærmen, men til gengæld tager de dit gode batteri og skifter ud med et dårlige batteri, hvilket også gør sig gældende for eksempelvis kameraet. Derfor kan du efterfølgende opleve, at din iPhone er blevet langsommere, efter den har været til reparation.

Hvis du skal finde gode reparatører, så kan du gå efter anmeldelserne på Google, Facebook eller trustpilot. Disse anmeldelser giver dog ikke et klart billede af reparatørens service, da reparatøren og reparatørens venner kan selv give anmeldelser. Dertil er dem, som giver anmeldelser, ofte utilfredse med servicen og klager. Dem som er tilfredse med servicen giver mange gange ikke anmeldelser, men er dog glade for servicen og kommer tilbage næste gang igen. Hvis du er i Københavnsområdet, kan Telerepair hjælpe dig med at få repareret din IPhone.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.