annonce

Vil du tjene penge på træning?

Rekordmange danskere søger månedligt en personlig træner til at hjælpe dem med at nå deres målsætninger. Derfor kan det være en oplagt mulighed at vælge en karriere som personlig træner, hvis du i forvejen er passioneret idrætsudøver.

Tidligere var det forbeholdt de rige og berømte at have en personlig træner. Gennem de sidste par år er der dog opstået stor efterspørgsel på personlige trænere blandt helt almindelige mennesker. Derfor kan det være værd at overveje at tage en uddannelse til personlig træner, hvis du i forvejen er glad for at træne.

En personlig træner skaber motivation og resultater

Med en uddannelse som personlig træner kan du beskæftige dig med at motivere, vejlede og hjælpe dine kunder til at få mest muligt ud af deres træning, så de kan nå deres mål. Som personlig træner har du mulighed for at sammensætte en fleksibel arbejdsdag, der passer ind i dine andre aktiviteter. Du kan derfor arbejde både fuldtid og deltid alt afhængig af dine behov. Der er desuden gode muligheder for at skabe og udvide din kundegruppe grundet den store efterspørgsel på personlige trænere. Dertil kan du skabe en helt unik virksomhed, fordi din virksomhed er bygget på din personlighed og faglige kunnen.

Mere end bare økonomisk gevinst

Fitness- og styrketræning har vundet indpas hos danskerne de seneste år. Fordelene ved at leve en aktiv og sund livsstil har fundet vej til de fleste afkroge af landet. Det ses både på medlemstallet i de store fitnesskæder og i de mindre centre. Det har også øget efterspørgslen på personlige trænere. I takt med at danskerne har taget styrketræning til sig, stiger efterspørgslen på vejledning og motivation i centret. Det betyder, at mulighederne for dig, der gerne vil være personlig træner, er bedre end nogensinde før. Selvom det er et åbenlyst plus, at der er stor efterspørgsel på personlig træning, er det ikke den eneste fordel ved at tage en uddannelse indenfor faget:

- Du kan blive din egen chef: Mange personlige trænere arbejder som selvstændige og er tilknyttet et center, som de betaler husleje til. Det betyder, at du har mulighed for at gøre op med 8-16 jobbet og kombinere drømmejobbet med egen træning, studier eller anden beskæftigelse. Husk dog at mange, der efterspørger personlig træning, arbejder fra 8-16, og derfor ønsker træning om eftermiddagen eller aftenen. En uddannelse til personlig træner kan også bruges uden for fitnesscentrene, og det er en god idé at vælge en uafhængig skole, der ikke lægger sig op ad et fitnesscenter, så undervisningen også er tilpasset til at kunne bruges andre steder. Eksempelvis ses det, at kostvejledere, sygeplejersker og pædagoger bruger uddannelsen som supplement til deres øvrige arbejdsområder.

- Du kan specialisere dig: Hvis du i forvejen er interesseret i træning, kan det være spændende at få lov til at gå i dybden med et bestemt emne. Du kan eksempelvis specialisere dig i vægttab, familier, seniorer eller performance. Kun fantasien sætter grænser, og det kan give dig en konkurrencefordel at have en specialisering.

- Du kan hjælpe andre til mere livsglæde: Du ved sikkert selv, hvor meget energi en sund og aktiv livsstil giver. Måske er du selv gået gennem en livsstilsændring og har dermed selv mærket ændringen som motion giver. Med en uddannelse som personlig træner har du værktøjerne til at kunne hjælpe andre mennesker til en sundere livsstil og mere livsglæde.

- Du bliver en bedre menneskekender: Som personlig træner vil du komme til at arbejde med mange mennesker med et mål om en sundere livsstil. Selvom dine kunder arbejder mod det samme mål, er kunderne vidt forskellige. Det giver både store muligheder og udfordringer på det personlige plan i forhold til at skabe forløb, der matcher de forskellige kunder. Du bliver dermed udfordret på din faglighed og dine menneskelige evner. Det giver samtidig stof til både personlig og faglig udvikling.

- Du kan tjene penge på din passion: Den amerikanske forfatter Mark Twain sagde engang: “Find a job you´re passionate about, and you´ll never have to work a day in your life”. Som personlig træner kan du forvandle din passion til din beskæftigelse og samtidig hjælpe mennesker.

- Du kan motivere og inspirere: I takt med at fitness og sund livsstil bliver en vigtig del af mange menneskers liv, opstår der mange sundhedsmyter. Som uddannet personlig træner kan du være med til at give dine kunder faktabaseret vejledning, afklaring og konkrete værktøjer til at opnå deres fitness-mål. Du bliver ekspert og kan dermed præsentere metoder for dine kunder, som du ved virker.

- Det er nemt og hurtigt at komme i gang: Er du ikke meget for lange uddannelsesperioder og gennemgang af tykke bøger? Så kan uddannelsen til personlig træner være noget for dig. En uddannelse til personlig træner tager typisk 3-6 måneder, og så kan den sammensættes på mange forskellige måder. På At Work Skolen uddannes hvert år hundredvis af personlige trænere. At Work Skolen tilbyder forskellige uddannelser inden for personlig træning, så du kan tage netop den uddannelse, du brænder for. Med en uddannelse fra At Work Skolen er du sikker på at få en kompetent og eftertragtet personlig træner-profil. Hos At Work Skolen kan du selv vælge mellem dag-, aften- og weekendhold, og du kan vælge mellem 6 forskellige byer.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan starte din karriere som personlig træner, kan du besøge www.atwork.dk og læse mere om deres uddannelser til personlig træner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.