Business

Det har i længere tid være tabubelagt at få lavet botox og filler. Sådan er det ikke mere.

Virksomhed

LOKOO

Adresse

Vestergade 63, 9400 Nørresundby

Telefon

50 40 94 31

E-mail

info@lokoo.dk

Webside

https://lokoo.dk/index.html

Annonce Virksomhedsprofil - 16. maj 2019

Vink farvel til dine rynker

I dag er det helt normalt at få fjernet rynker og få fyldt læberne ud. Grundene bag dette er, at der er kommet mere information omkring det. Det er umiddelbart ikke farligt at få lavet læber eller fjernet rynker, og det kommer heller ikke til at se unaturligt ud. Det er med til at gøre flere tilfreds med deres udseende.

Find en kosmetisk sygeplejerske der er faglært

Botox og filler virker på forskellige måder og til forskellige formål. Mange tror, at botox eller filler vil få en til at se plastik-agtig ud, men dette er langt fra sandt. Om man ønsker store læber eller naturlige læber, er helt op til en selv.

Grunden til, at mange tror, at man kommer til at se falsk ud, skyldes de mange kendte, der har fået lavet botox eller filler hos en, der ikke kunne finde ud af det. I dag findes der mange rigtig dygtige og faglærte kosmetiske sygeplejerske, der ved hvad de laver, og som kan sørge for, at du kommer til at fremstå helt naturlig.

Boost dit ego

Mange går og grubler over rynker ved øjnene eller for små læber, og nu er der endelig noget, man kan gøre ved det uden fare for, at det kommer til at fremstå unaturligt. Flere og flere får lavet botox eller filler, fordi det kommer til at gøre dem glade. For mange vil dette også kunne øge deres selvtillid. Man kan tit se ned på sig selv, når alderdommens rynker rammer en. Man kan derfor med fordel booste sit ego og udseende ved at få lavet botox eller filler.

Botox og filler i Nordjylland

Med årene er botox og filler også nået til Nordjylland. Et af de mere kendte steder at få lavet botox og filler er hos Lokoo i Nørresundby. Her bliver alt gjort efter bogen og i trygge og rare omgivelser.

Nyheder udvalgt til dig