annonce

Wellness ophold på Bandholm Hotel: stedet du skal opleve

Blandt naturskønne omgivelser og klassisk dansk romantisk arkitektur finder du Bandholm Hotel.

Blandt naturskønne omgivelser og klassisk dansk romantisk arkitektur finder du Bandholm Hotel. En smuk og lys bygning som gemmer på vidunderlige overraskelser. Bag dørene finder du bl.a. charmerende værelser, en udsøgt restaurant og ikke mindst et eksklusivt wellness område. I en sommetider hektisk hverdag, kan man hurtigt glemme selvforkælelse. Vi garanterer dog, at det ikke er tilfældet på Bandholm hotel. Deres afslappende wellness ophold giver dig ro i krop og sjæl, og lader dig forsvinde væk fra dagligdagens rutiner.

Blot 8 kilometer nord for Maribo ligger smukke Bandholm. Den charmerende lille havneby er et mekka for afslapning. Derfor er det ikke overraskende at byens hotel også tilbyder afstressende ophold. Et wellness ophold på Bandholm inkluderer bl.a. et væld af forskellige typer massage, omfavnende varme bobler i jacuzzien og fornyende ansigtsbehandlinger. Det er helt sikkert, at Bandholms wellness ophold står øverst på ønskelisten!

Wellness: … og alt hvad hjertet begærer

Wellness er den engelske betegnelse for velvære. På Bandholm Hotel er dit velvære i centrum. Genfind balancen i krop og sjæl med de behandlinger du ønsker. Der er rigeligt at vælge mellem. Du kan f.eks. forsøge dig med en afslappende hot stone massage, hvor lavastenenes varme sten detoxer og opfrisker hudens glød. Du kan også prøve den sansevækkende Kalahari massage, hvor eksfoliering og olier giver blød og smidig hud.

Du kan her læse mere om alle de lækre wellness behandlinger.

Vi anbefaler, at du besøger Bandholms wellness ophold i et par dage. Et par dages frirum giver dig mulighed for at komme ned i gear og giver dig en oplevelse, som du ikke glemmer i den nærmeste fremtid. Et weekendophold giver dig og din partner muligheden for at udforske og afprøve de forskellige behandlingsformer, én efter én. Hvad kan man mere ønske sig? Når kroppen er fornyet, kan I nyde gourmetmaden på hotellets restaurant. Lad jer overraske med køkkenchefens kreationer, eller bestil fra deres fremragende a la carte menu. Hotellets restaurant serverer lokalt inspirerede retter, lavet på kvalitetsrige råvarer.

Udover de mange forskellige muligheder for wellness, tilbydes opfriskende skønhedsbehandlinger. Du kan bl.a. fremhæve din ansigtsstruktur med en bryn- eller vippebehandling. Bandholms dygtige skønhedseksperter hjælper dig også med voksbehandling, så din hud forbliver glat og silkeblød i op til 8 uger. Desuden tilbyder de permanent makeup, så du efter massagen kan give dit udseende et nyt og friskt look. Permanent makeup er blevet utrolig populært i de seneste år. Det er en ukompliceret løsning, som gør din hverdagsrutine meget lettere. Hos Bandholm arbejdes der med produkter uden skadelige stoffer.

Wellness ophold på Bandholm Hotel: kvalitetstid, afslapning og velvære

Alle behandlinger kan fås enten til selvforkælelse som enkeltperson eller til par. Tag din mand, veninde eller mor med i hånden og giv dem en oplevelse, de ikke glemmer! Hotellet har flere værelsestyper. De har alle det tilfælles, at de er charmerende, indbydende og utrolig romantiske. Klassiske møbler, rene linjer og fine mønstre danner rammen for det stilrene design. Du kan f.eks. slå benene op i en af de lækre luksussuites, eller nyde en oase af romantik på brudesuiten.

Bandholm Hotel er blevet kåret som Danmarks bedste hotel hele 3 gange, i både 2017, ‘18 og ‘19. Det er der ikke noget at sige til! Hotellet udstråler storhed, elegance og luksus. Book dit wellness ophold og se frem til nærvær og afslapning med din nærmeste. Hotellets restaurant serverer overdådige måltider både morgen, middag og aften. På Bandholm bliver du mødt af et nærværende personale som altid sætter god betjening i højsædet.

Et wellness ophold på Bandholm Hotel er en garanti for afslappende atmosfære, velvære og fornyet energi til krop og sjæl. Det er alt man behøver for at genfinde glæde og glød. Skab nye stunder sammen med nydelse og luksus. Hvis I planlægger et weekendbesøg, kan I gå en dejlig tur langs havnefronten eller beundre byens fine bindingsværker. I byen med ro og havudsigt kan du finde et wellness ophold af fantastisk kvalitet. Det er bestemt et besøg værd.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.