annoncørbetalt indhold

Aalborg Zoo inviterer til gigantisk julefest

Fra midten af november starter julestemningen hos Aalborg Zoo, hvor haven frem til jul forvandles til en gigantisk lysfest. Her kan hele familien komme på en stemningsfuld julerejse verden rundt og opleve haven og dyrene på en helt ny og magisk måde

Hvis du er en af dem, der ikke kan vente til jul, så er der god grund til at kigge forbi Aalborg Zoo fra midten af november. I år starter julen nemlig allerede den 15. november, hvor haven som noget helt nyt forvandles til en gigantisk lysfest frem til 30. december. Omkring en kvart million LED-pærer installeres overalt i parken og vil oplyse haven på en stemningsfuld og magisk måde.

- Vi har gennem flere år haft ambitioner om at gøre noget helt særligt ud af julen i Aalborg Zoo, og nu kan vi endelig introducere et helt nyt julekoncept, som henvender sig til hele familien. Der kommer til at være en helt speciel stemning i haven, og det glæder vi os rigtig meget til at præsentere for nordjyderne, siger Susanne Solskov, der er marketingansvarlig hos Aalborg Zoo.

Hyggelige juleaktiviteter

Med udgangspunkt i dyrenes karaktertræk, adfærd og geografiske afstamninger inviterer Aalborg Zoo i november og december på en magisk lysvandring gennem haven. Fra nordlys i Grønland til farverig og festlig jul i Afrika er der mulighed for at opleve forskellige juletraditioner rundt omkring i verden, mens lysene skifter farve og udtryk fra sted til sted.

- Udover at haven bliver utrolig smuk og stemningsfuld at se på, så er der også gode muligheder for at blive klogere på dyrene, og hvordan man fejrer jul de steder i verden, hvor dyrene oprindeligt kommer fra. Det vil blive formidlet på måder, som gør det letforståeligt og underholdende for familiens yngste, men samtidig også interessant for de voksne, siger Susanne Solskov.

I hele perioden vil Aalborg Zoo byde på en lang række hyggelige juleaktiviteter, blandt andet workshops, korsang, Luciaoptog samt specialiteter fra de forskellige lande. Derudover vil der være mulighed for at nyde klassiske julegodter som gløgg, æbleskiver og vafler i Aalborg Zoos helt nye orangeri eller en lækker julebuffet på Restaurant Skovbakken.

Til en ægte jul hører naturligvis også julemanden, hvis hytte placeres ved siden af rensdyrenes anlæg, og her kan børnene komme forbi og hviske deres gaveønsker til julemanden.

Udvidede åbningstider

Jul i Zoo finder sted udover parkens sædvanlige åbningstider i november og december. Fra 15. til 30. november holder Jul i Zoo åbent hver fredag, lørdag og søndag kl. 16-21, og alle dage i december (med undtagelse af 24. og 31. december) kan julestemningen opleves kl. 16-21.

Årskortholdere kan glæde sig over gratis entré til Jul i Zoo, mens entrébilletten koster 100 kroner for voksne og 60 kroner for børn uden sæsonkort.

Læs mere om Jul i Zoo samt øvrige praktiske informationer på www.aalborgzoo.dk