annoncørbetalt indhold

Danmarks yngste filmskabere vil være bedre campister

Malte og Bertram fra Danmarks yngste filmselskab, Houe Film, har taget imod en stor udfordring fra Møllegårdens Camping i Vildsund: De skal blive bedre til camping.

Spændte Bertram og skeptiske Malte er godt på vej mod bedre campingoplevelser. <i>Foto: Anders Mikkelsen, GrafikMøllen.</i>

Spændte Bertram og skeptiske Malte er godt på vej mod bedre campingoplevelser. Foto: Anders Mikkelsen, GrafikMøllen.

For tre år siden blev Malte Houe og Bertram Bailey fra Danmarks yngste filmselskab kendt i hele Nordvestjylland som de to friske og filmtossede sen-teenagere, der havde kontor i en gammel campingvogn på Jesperhus Camping.

Den daglige transport ud til kunderne foregik i en TukTuk, for ingen af drengene var på det tidspunkt gamle nok til at tage kørekort. Her tre år senere har forretningen været igennem en rivende udvikling - og begge gutter har fået kørekort. 

TukTuk’en er dermed for længst kørt i garagen og kontoret er flyttet til gode, opvarmede lokaler hos Radio Limfjord i Bjergby - men campinglivet nydes fortsat i den gamle vogn, når tiden ellers tillader det.

Tid til en opgradering

Hos Møllegårdens Camping mener Michael Nøhr Nielsen, indehaver af Møllegårdens Camping, at tiden nu er inde til en opgradering.

- Vi har fulgt de to friske og dygtige filmskabere siden de startede, og vi har lyst til at hjælpe dem lidt videre på deres vej som campister, forklarer den 42-årige indehaver af familievirksomheden i Vildsund.

- Siden Corona pandemien, har mange nye campister begivet sig afsted med feriehuset på trækkrogen, og vi hører mange positive tilbagemeldinger, især fra børnefamilier som er kommet tættere på hinanden på camping med børnene. 

- Når man bor på en campingplads er der altid naboer, altid masser af andre børn at lege med og livet falder til ro i et afslappet tempo, som man ikke nødvendigvis altid kender fra hverdagen, fortæller Michael Nielsen og uddyber:

- Mange har dog også måttet prøve kræfter med nogle af campinglivets udfordringer: Barduner, der springer, pløkker der popper og telte eller læsejl som letter og flyver væk, for slet ikke at tale om de kemiske toiletters mange lyksaligheder. Her kan vi hjælpe med noget erfaring og noget god vejledning, og så var det jo, at vi kom til at tænke på Houe Film.

- Drengene har jo faktisk allerede camperet i en hel del år, men uden at have fået øjnene op for alt det fine campingudstyr og tilbehør, som gør camping til glamping (luksuscamping red.).

Michael Nøhr Nielsen, Møllegårdens Camping.  <i>Foto: Møllegårdens Camping.</i>

Michael Nøhr Nielsen, Møllegårdens Camping.  Foto: Møllegårdens Camping.

Skeptiske Malte og glade Bertram

Hos Møllegårdens Camping er det Anders Mikkelsen, som har haft den daglige kontakt til de to filmmagere, og han forklarer:

- Vi gav dem simpelthen den udfordring at blive bedre campister – og samtidigt filme sig selv i hele processen. Bertram var straks begejstret for udsigten til en campingmæssig opgradering, mens Malte mildt sagt har været lidt mere skeptisk, siger Anders Mikkelsen, som på tiende år er ansvarlig for virksomhedens markedsføring og annoncering.

- Malte er nok den af de to, som har haft det kærligste forhold til den gamle vogn fra starten af firserne, så han godtager altså ikke bare hvad som helst.

Tag med Houe Film på rejsen mod endnu bedre campingoplevelser

Malte og Bertram er nu gået i gang med at undersøge, om der virkelig kan være så stor forskel på en campingvogn årgang 1983 og årgang 2022. Der skal ikke røbes for meget, men visse overraskelser vil det helt sikkert blive til for de to unge filmnørder, som på rekordtid har skabt sig en stor kundekreds i hele Danmark.

De går på opdagelse i de nye 2022-vogne, og i deres søgning efter mere moderne campinggrej, møder de blandt andet et toiletrum, som til deres store overraskelse ikke er fyldt op med skrammel - og en ovn, som rent faktisk er egnet til sikker tilberedning af menneskeføde. Selv campingmøblerne, både borde og stole, må de to unge herrer modvilligt indrømme er blevet væsentligt bedre siden sidst, de camperede.

Malte og Bertrams ihærdige indsats for at blive bedre til camping kan følges på Møllegårdens Campings hjemmeside og Facebookside – og kedeligt er det ikke.

Forsiden