annoncørbetalt indhold

Derfor er nordvestkysten højtelsket blandt boligejere

Danmarks nordvestkyst byder på både helt fantastisk natur, en yderst engageret handelsstandsforening og gode detailbutikker. Derfor ser Mæglerfirma Asger Larsen – Allan Kristensen ApS et stort potentiale for fremtidige boligejere, og har valgt at placere deres ejendomsmæglerforretning i Fjerritslev.

Allan Kristensen og Camilla Gatten Larsen fra Mæglerfirma Asger Larsen - Allan Kristensen ApS. <i>Foto: Mæglerfirma Asger Larsen – Allan Kristensen ApS.</i>

Allan Kristensen og Camilla Gatten Larsen fra Mæglerfirma Asger Larsen - Allan Kristensen ApS. Foto: Mæglerfirma Asger Larsen – Allan Kristensen ApS.

Fjerritslev, og nordvestkysten generelt, har en særlig plads i manges hjerter.

Det er her man finder helt unik naturområder, et rigt handelsliv med en engageret handelsstandsforening samt gode detailbutikker.

Et sted, mange kalder for ’hjem,’ og finder tryghed i at vende tilbage til.

Thyboen Keld og hans kone, der i sommers købte et sommerhus i Thorup Strand, er glade for at være vendt retur til egnen:

- Som thybo har jeg jo en særlig tilknytning til vestkysten. Derudover havde mine forældre en ejendom i Thorup, og vi er derfor kommet meget i blandt andet Svinkløv gennem årene.

- Vi har ledt efter sommerhus siden jul, og har blandt andet ledt på Djursland fordi vi bor ved Aarhus, men der er bare ikke noget sted der slår nordvestkysten.

- Her kan man finde den rå, uplejede natur, hvor det er vestenvinden og vor herre der samarbejder om at forme naturen. Det finder man ikke mange steder, fortæller Keld.

Området omkring Thorup Strand og Fjerritslev tilbyder blandt andet mountainbikeruter ved Slettestrand og vandreruter i Fosdalen, der i øvrigt tæller én af fire danske premium vandreruter, kåret af det anerkendte Deutsches Wanderinstitut (Det Tyske Vandreinstitut red.).

 <i>Foto: Mæglerfirma Asger Larsen – Allan Kristensen ApS.</i>

Foto: Mæglerfirma Asger Larsen – Allan Kristensen ApS.

Mæglerfirma Asger Larsen har valgt Fjerritslev

I Fjerritslev finder man et stærkt lokalsamfund, med en yderst engageret handelsstandsforening der sørger for at sprede budskabet, når der sker noget i lokale kroge.

Ligeledes er der et yderst aktivt foreningsliv i Fjerritslev, hvor det både at muligt at spille håndbold, fodbold eller badminton i Fjerritslevs klubber.

Både Thorup-Klim Boldklub og FIF tilbyder fodbold og håndbold, hvor Idrætscenter Jammerbugt også tilbyder svømning.

Hos Mæglerfirma Asger Larsen – Allan Kristensen ApS er dette blandt andet også årsagen til, at de har valgt at etablere deres forretning i Fjerritslev.

- Fjerritslev er et helt fantastisk område, og vi ser et stort potentiale her for fremtidige boligejere. Der er et godt, lokalt sammenhold blandt foreningerne, som vi også gladelig støtter op omkring, siger indehaver Allan Kristensen.

- Det engagement man finder blandt byens lokale ildsjæle, er helt unikt, og det vil vi gerne være en del af, ved at sælge drømmehuset i Fjerritslev og omegn.

Allan Kristensen foran Mæglerfirma Asger Larsen – Allan Kristensen ApS i Fjerritslev. <i>Foto: Bertel Bolt-Jørgensen.</i>

Allan Kristensen foran Mæglerfirma Asger Larsen – Allan Kristensen ApS i Fjerritslev. Foto: Bertel Bolt-Jørgensen.

Naturoplevelser i Fjerritslev og omegn

Blot 14 kilometer fra Fjerritslev finder man Fosdalen og Lien. Her får man en vandreoplevelse udover det sædvanlige, uanset hvilken rute man begiver sig ud på.

Kører man 20 kilometer vestpå ligger kalkstensklinten Bulbjerg på 47 højdemeter. Her kan man fra toppen få udsigt til Hanstholm og Rubjerg Knude, og det er et helt fantastisk udflugtssted med en god historie bag sig.

Fjerritslev omfavnes af Vesterhavet og Limfjorden, og derfor er man garanteret en fantastisk natur, når man vælger at bosætte sig her.

Forsiden