annoncørbetalt indhold

Efterårsprogrammet er klar: Ny sæson i KulturKlub FOKUS

Som medlem af KulturKlub FOKUS får du 10 gratis oplevelser i Aalborg fra KulturKlub FOKUS’ efterårsprogram, samt besparelser på adskillige andre arrangementer. Oplev både musik, foredrag, lokalhistorie, forfattermøder, udflugter, fællesspisning, lokalhistoriske fortællinger, samt kunst-, film-, og julearrangementer.

Hanne Tambo og Lars Bang er godt tilfredse med efterårsprogrammet i år. <i>Foto: Nicolas Cho Meier</i>

Hanne Tambo og Lars Bang er godt tilfredse med efterårsprogrammet i år. Foto: Nicolas Cho Meier

Når mennesker beskrives som flokdyr, er der i sandhed noget om snakken. Ved at være en del af et fællesskab med andre, undgår vi ensomhed, livsgnisterne får lov at sprudle og vi bliver inspirerede af vores omgivelser.

I et fællesskab med andre, uanset af hvilken slags, styrkes vores mentale sundhed, og det forlænger levetiden at bruge tid sammen. Og lige netop derfor eksisterer KulturKlub FOKUS:

- KulturKlub FOKUS har til formål at danne fællesskaber, og give alle et sted at høre til. Vi har mere end 15 års erfaring, og har derfor dannet mange relationer og samarbejdspartnere gennem årene, som gerne giver et tilskud til KulturKlub FOKUS’ medlemmer, fortæller Lars Bang Jensen, tovholder i KulturKlub FOKUS:

- Her er der plads til alle, og som del af KulturKlub FOKUS, får du mulighed for fordybelse og du får stimuleret din nysgerrighed på nye interesser - alt sammen i et trygt fællesskab.

 <i>Foto: Nicolas Cho Meier</i>

Foto: Nicolas Cho Meier

Vær med i Nordjyllands største KulturKlub

Efterårsprogrammet byder på store kulturelle oplevelser inden for litteratur, musik og meget mere, du kan blandt andet møde aktuelle forfattere, opleve internationale musikere og komme med på lokalhistoriske rejser i tiden.

KulturKlub FOKUS er for alle, og det er nemt at blive medlem. Besøg fokusaalborg.nemtilmeld.dk, hvor du finder en nem oversigt over alle arrangementer.

Her kan du melde dig ind, og booke dig på arrangementer i én bestilling, ellers er der hjælp at hente hos FOKUS Folkeoplysning på Strandvejen 19; enten på telefon 99301000 eller ved fysisk fremmøde på hverdage i tidsrummet 10-15, torsdag 10-17.

Efterårsprogrammet er klar og kan læses ved at trykke her. Som medlem får du adgang til adskillige kulturelle oplevelser i verdensklasse, men der er også yderst fordelagtige arrangementer at finde uden for medlemspakken; nogle arrangementer er gratis, andre koster mellem 60-175 kroner at deltage i og udflugterne koster mellem 200-600 kroner.

KulturKlub FOKUS er altså for dig der vil have oplevelser – og muligheden for at dele dem med andre.

 <i>Foto: Nicolas Cho Meier</i>

Foto: Nicolas Cho Meier

Forfattermøder, fællesspisning og fællesskab til arrangementerne

I spidsen for klubben står Lars Bang Jensen og Hanne Tambo. Sammen forsøger de hvert år at gøre programmet aktuelt for alle, så flest muligt kan deltage:

- Kultur er mange ting. Der skal være noget for alle, så man får lyst til at deltage og være en del af fællesskabet, fortæller Hanne Tambo.

Og det kan ses i programmet, som til efteråret blandt andet byder på foredrag med Vigga Bro og Sebastian Klein, koncerter med Lisa Ekdahl og Trio con Brio samt flere internationale optrædener. Oplev også Rasmus Bjerg i et brag af et juleshow i Musikkens Hus.

Klik her for at læse KulturKlub FOKUS’ efterårsprogram, eller kontakt FOKUS Folkeoplysning for at høre mere om arrangementerne.

 <i>Foto: Nicolas Cho Meier</i>

Foto: Nicolas Cho Meier

FOKUS Folkeoplysning består af mange komponenter

Bag KulturKlub FOKUS står FOKUS Folkeoplysning, der består af rigtig mange komponenter. De inkluderer alle slags mennesker i rigtig mange sammenhænge, og har fællesskab i centrum hele vejen igennem.

Under FOKUS Folkeoplysning finder du blandt andet:

  • KulturKlub FOKUS
  • FOKUS Fitness
  • Yoga Huset
  • KaffeFair
  • Keramikken
  • Fiberfryd festival
  • Aftenskolen, som dækker over blandt andet bevægelse, vandhold, familiehold og sprog.

Der er noget for enhver smag i FOKUS – se det store udvalg på www.fokus-folkeoplysning.dk.

Forsiden