Annoncørbetalt indhold

Et strejf af Italien på tallerkenen

SanGiovanni Trattoria & Pizzeria krydser mange italienske regioner i restaurantens populære nytårsmenu take away

Italienere er ikke bare italienere. Og italiensk mad er ikke bare italiensk mad. Det lange støvleland består af mange regioner med hver deres specialiteter og traditioner. Mange af regionerne og mange af traditionerne krydser SanGiovanni Trattoria & Pizzeria i en dansk opsætning i restaurantens nytårsmenu take away.

Det dansk-italienske ægtepar Benthe og Giovanni Volpi åbnede SanGiovanni den 15. september 1988, og restauranten har siden da været drevet af familien. I dag er det Benthe og Giovannis ældste søn, Mikele, der sammen med sin hustru, Jeanette, driver restauranten videre.

Blandt de første med forberedt mad

- Omkring årtusindskiftet var vi blandt de første restauranter i Aalborg, der tilbød kunderne forberedt mad til afhentning. Det vil sige, at kunderne f. eks. blot skal varme saucen og stege bøffen, og det blev straks en stor succes. Vi havde tidligere holdt åbent nytårsaften med alle borde besat, men i takt med at vores nytårs take away nød større og større opmærksomhed, måtte vi prioritere. Vi har den kapacitet, vi har, og så valgte vi at give personalet fri nytårsaften og i stedet fokusere på at udvikle vores take away menu, fortæller Mikele Volpi.

- Det var i virkeligheden en stor og positiv udfordring for os, for vi var ikke vant til at sende op mod 1000 tre retters menuer ud af huset. Tilberedningen af maden som medlem af Slow Food-bevægelsen har altid været et fokusområde på SanGiovanni Trattoria & Pizzeria. Vi laver alt selv, helt fra bunden, og vores nytårskoncept er efterhånden både godt gennemtænkt og godt gennemprøvet, så kunderne kan være helt sikre på at få den bedste kvalitet, når de afslappet sætter sig til bords sammen med deres gæster hjemme i stuen, smiler Mikele Volpi.

Lækker og frisk menu

- Vores vision har hele tiden været at tilbyde kunderne en lækker og frisk menu, der er let at gå til, og som kun kræver minimum af arbejde inden servering. Med vores menuer følger naturligvis en skriftlig vejledning i, hvordan maden skal tilberedes, men vi har også produceret en række videoer på Youtube, hvor kunderne ved selvsyn kan se, hvad de skal gøre.

- Rigtig mange vælger at holde en festlig nytårsaften hjemme hos dem selv i hyggeligt selskab med gode venner eller familie. Samtidig holder mange restauranter i Aalborg lukket. Med vores koncept kan kunderne få det bedste fra begge verdener. De kan være hjemme hos sig selv i hyggeligt selskab, og de kan nyde den lækre professionelt tillavede restaurantmad i stedet for at bruge tiden i køkkenet, påpeger Mikele Volpi.

Bestil på webshop

SanGiovanni Trattoria & Pizzeria har kapacitet til at levere 1000 kuverter op mod nytårsaften, og personalet arbejder de sidste dage i to-holds skift med tilberedning, logistik og pakning af ordrerne.

- Kunderne er velkommen til at bestille deres nytårsmenu take away på vores webshop på adressen www.shop.sangiovanni.dk senest fredag den 28. december. Vi har desværre ikke mulighed for at udvide kapaciteten til flere end 1000 kuverter, så vi anbefaler altid interesserede i at bestille i god tid. På webshoppen er det også muligt at tilkøbe eksempelvis vin til maden, lige som det er her, at kunderne bestiller vores særdeles populære pizzaer til natmaden. Vi har allerede forbagt pizzaerne i vores italienske stenovn, og de skal blot bages færdig hjemme hos kunderne når de er klar til at spise dem. På webshoppen kan kunderne se de mange muligheder, gør Mikele Volpi opmærksom på.

De bestilte menuer afhentes den 31. december mellem kl. 11 og 14 i SanGiovanni på hjørnet af Vesterbro og Vingårdsgade.

Menuen kan bestilles her

Menuen

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!