annoncørbetalt indhold

Få en kulinarisk oplevelse til din nytårsaften

Nu varer det ikke længe, før nytåret står for skud, og vi alle er klar til at byde velkommen til det nye år. En aften, hvor alt skal sidde lige i skabet, og det gælder i særdeleshed også maden. Derfor bringer vi her den ultimative nytårsguide, så I er sikret lækker mad til jeres nytårsaften.

Nytår, nytårsfortsæt og nyt jeg. Traditionen tro byder nytåret på den gyldne mulighed for at vaske tavlen ren og starte på en frisk. Måske vil du endelig fuldføre det marathon, du har snakket om i evigheder, måske vil du læse flere bøger, eller måske vil du blot tilbringe mere tid med dine børn. Uanset hvad du går med af tanker omkring det nye år, starter du det altså på bedst mulig vis, hvis du også sørger for at afslutte det gamle år med manér. Hvordan gør man så det, tænker du?

Vi tror fuldt og fast på, at maden her er af afgørende betydning for en succesfuld aften, og det er derfor netop maden, du bør rette dit fokus mod. Men med julens mange arrangementer, hvor du med garanti har stået og svedt over de varme gryder, kan det være rart ikke at skulle tænke på madlavning til nytår også. Netop derfor har vi udformet en guide over spisesteder, der tilbyder den perfekte nytårsmenu, så du ikke skal sørge for andet end at nyde den gode mad, drikke et glas champagne eller to og byde det nye år velkommen.

Applaus og NAM går sammen om din nytårsmenu

Ja, du læste rigtigt. Applaus og NAM gentager successen: 2000 solgte nytårsmenuer er ikke til at tage fejl af. De indgår igen i år et stærkt og kvalitetsbevidst samarbejde, hvor fokus er på at skabe en nytårsmenu med masser af smag. Sagt med andre ord; det bedste fra to verdener.

Ejerne fra henholdsvis restaurant NAM og Applaus driver til daglig hver deres restaurant med egen mad stilart, og de driver desuden også restauranter såsom Menendez, Dejavú og SMAEK, der alle er at finde i Aalborg. Det tør godt siges, at der er tale om to restauranter, der ved, hvad de laver, og det danner dermed et solidt grundlag for deres fælles mission om at skabe den perfekte nytårsmenu til årets sidste aften.

Menuen er kreeret med det formål at skabe en lille smagseksplosion for hver bid, der tages. Dette lykkes de med ved at gøre brug af lækre råvarer, der bliver tilberedt, så de i sidste ende står med et smagfuldt og smukt produkt. Og så har de naturligvis også i sinde, at nytårsmenuen bliver den perfekte kompagnon til jeres nytårsaften, så årets sidste aften fejres med manér. Applaus og NAM oplevede sidste år en stor ros fra deres kunder for deres tilberedningsguide, så man ikke går galt i byen, når maden skal serveres, og denne er de naturligvis også klar med igen i år. Nytårsmenuen består af henholdsvis 4 snacks og 4 retter:

4 snacks:

- Vaffel m. modnet skinke og trøffelcreme

- ”Kartoffelsandwich” m. rygeost, kapers og urter

- Tataki tun m. yuzucreme og sesam

- BBQ gris m. stikkelsbærsalsa og knas

4 retter:

- Marmoreret fjerkræsterrine m. karl johan creme, chips, sennepskorn, salater og ponzu

- Pocheret nytårstorsk m. hummerbisque, saltet mandler og urteolie

- Bålrøget okse m. glaseret rødbeder, solbær, kartoffelfondant med kartoffelemulsion, knas og trøffelsauce

- Mørk chokolademousse på sprød kiksebund m. passionscreme og knas på karamelliseret hasselnødder, marengs, tørret havtorn og skovsyre

Nytårsmenuen står til 450 kr. pr. kuvert og kan både afhentes i Frederikshavn og i Aalborg. Så vil du sikre dig en nytårsmenu fra Applaus og NAM, hvor den gode smagsoplevelse er i højsædet, så kan du være sikker på, at jeres nytårsaften bliver en af dem, man husker.

Se hele deres nytårsmenu lige her.

3-retters nytårsmenu eller nytårsbuffet fra Kokken & Jomfruen

Bestiller du din nytårsmenu hos Kokken & Jomfruen, så er du ‘in for a treat’. Det er nemlig vigtigt for dem, at du på nem vis kan få lækker mad til jeres nytårsaften. Priserne er konkurrencedygtige, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med hverken smag eller kvaliteten af deres råvarer - tværtimod.

Kokken & Jomfruen har skabt en lækker 3-retters nytårsmenu, hvor du, hvis du er en af de hurtige, får gratis bobler med, såfremt du bestiller inden d. 24 december. Nytårsmenuen byder på:

Forret:

- Cremet tunmousse med kapers og dild, serveret på en kålbund med creme fraiche rørt med rogn, purløg og citrus

Hovedret:

- Tournedos af kalvemørbrad med frisk timian

- Flødebagte kartofler

- Timianbagte rodfrugter i farver

- Rødvinssauce

Dessert:

- Chokoladebrownie med skovbærkompot og vanillecreme

Er du mere til buffet, så har Kokken & Jomfruen også sørget for den perfekte nytårsbuffet, hvor der er lidt af alt, hvad hjertet begærer til nytårsaften - en smart løsning, når der er mange til bords. Her får du også en fordel i form af gratis bobler, hvis du bestiller maden inden d. 24 december. Buffeten byder følgende 9 retter:

Forret:

- Cremet tunmousse med kapers og dild, serveret på en kålbund med creme fraiche rørt med rogn, purløg og citrus

Hovedret:

- Helstegt rosa oksemørbrad med frisk timian

- Kyllingebryst supreme med pesto-bagte løg

- Flødebagte kartofler

- Ristede kartofler med pesto og havsalt

- Timianbagte rodfrugter i farver

- Grøn salat med appelsin, valnødder og balsamico

- Rødvinssauce

Dessert:

- Chokoladebrownie med skovbærkompot og vanillecreme

For at gøre det ekstra nemt for dig, kan du få leveret maden hjem til dig mellem kl. 12 og 15 d. 31. december Du kan også vælge selv at hente den i en deres køkkener mellem kl. 12.30 og 15.

Med konkurrencedygtige priser fra 249,95 kr. for nytårsmenuen pr. kuvert og fra 229,95 kr. pr. kuvert for nytårsbuffet, er der bestemt god grund til at vende blikket mod Kokken & Jomfruen, når der skal bestilles lækker mad til årets nytårsfest, og så tør vi også godt love, at du er sikret mætte og tilfredse gæster.

Se hele deres nytårsmenu lige her.

Textur har skabt nytårspakken til jeres nytårsaften

I hjertet af Aalborg på Vesterbro finder du Restaurant Textur, der ligeledes har sørget for en nytårspakke bestående af en lækker nytårsmenu. Her er der tænkt på det hele, og for blot 444 kr. pr. person får man fingrene i en 4-retters menu, der uden tvivl vil sætte prikken over i’et på jeres nytårsaften.

Det er bestemt ikke uden grund, at restauranten sidste år måtte melde udsolgt på deres nytårspakke, for Textur oplever en stigende popularitet for tiden. En popularitet, der kan understreges med prisvindende titler som “Årets smag for skillingen” i White Guide 2018, “Årets restaurant til MigogAalborg Awards 2019 og såmænd også “Årets Bistro” hos De Danske Madanmeldere 2018. Man kan roligt sige, at restauranten har høstet nogle priser til sig, og selvom du har mulighed for at bestille deres nytårspakke helt frem til d. 28 december, er det en god ide at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig mad fra Textur til din nytårsaften.

Hos Textur har de fokus på de enkelte råvarer, og de ønsker også, at deres kunder får det bedste af det bedste. Dette års nytårspakke består af et samarbejde mellem Textur, Struktur og Rævhede Naturprodukter, så kvaliteten er skruet helt i top.

De har sørget for, at du skal tilbringe mindst mulig tid i køkkenet og mest mulig tid sammen med dine gæster. Det betyder, at maden er forberedt, og du derfor udelukkende skal lægge sidste hånd på maden på selve aftenen. Og når vi siger, at der er tænkt på det hele, er det med god grund. Deres nytårspakke byder bl.a. på snacks til at starte aftenen, 4-retters menu og sidst, men ikke mindst, den famøse kransekage, der går perfekt til rådhusklokkernes larm, når det nye år melder sin ankomst. Nytårspakken består af:

Snacks: Rævhede Skinke, Sprød malt, Sprøde sagochips og Dip med sorte hvidløg

Brød & Smør: Surdejsbrød med smør

Menuen:

- Torskeryg og cremet suppe med fermenteret ramsløg

- Carpaccio af kryddermodnet okse med trøffel og ‘gulerodstatar’

- Stegt Kronvildt fra Rævhede & sauce med varme krydderier

- Callebaut Chokolade, karamel & passionsfrugt

Kransekage: Kransekage med appelsinnoter

Ønsker du, at menuen skal være ekstra luksuriøs, er der tilmed mulighed for at tilkøbe østers og kaviar. Der er vist ingen tvivl om, at Textur har sørget for det hele til jeres nytårsaften.

Se hele deres nytårsmenu lige her.

Idylliske oplevelser hos Strandhotellet Blokhus

Er du en romantisk sjæl med hang til hvide sandstrande, vestkysten og essensen af badehotel med fokus på idyl og luksus, så bør du lægge vejen forbi Strandhotellet Blokhus.

På trods af, at hotellet blev opført i 2017, så bærer stedet præg af den klassiske badehotelsstemning med høje træpaneler, smukke tapeter og lyse rum - de perfekte rammer for helt særlige aftener, som årets nytårsaften jo er. Nytårsaften hos Strandhotellet Blokhus er så populært, at de i skrivende stund allerede har kunne melde udsolgt.

Har man ikke mulighed for at fejre nytårsaften hos Strandhotellet Blokhus, så frygt ej! Der er heldigvis stadig mulighed for at fejre juleaften på hotellet og dermed få sig en lille jule-getaway. Hotellet tør godt love, at det bliver en aften med vaskeægte julehygge, hvor der bliver sørget for et stort juletræ i loungen, og til deres overnattende gæster vil der også være en lille julegave på deres værelser ved ankomst. Der er rig mulighed for at holde juleaften tæt på vestkysten omringet af smuk natur, og alt tyder på en oplevelse ud over det sædvanlige. Programmet for aftenen lyder således:

15.00:Gløgg og norske klejner.

18.00:Køkkenchefens 3-retters julemenu med tilhørende vin.

21.00:Kaffe og sødt.

Køkkenchefens 3-retters julemenu består af:

Forret: Røget laks, urter, sprød rug, urte creme og dild olie

Hovedret: Traditionel and med æbler, svesker, andesauce, kartofler, franske kartofler og tyttebær

Dessert: Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

Der er lagt op til en rolig og hyggelig juleaften hos Strandhotellet Blokhus, og trænger man til at komme lidt væk fra vante rammer, så er dette en oplagt mulighed.

Se hele deres jule- og nytårsprogram lige her.

SMAEK for skillingen til dit nytår

I hjertet af Aalborg lige ned til vandet finder du den nye restaurant SMAEK, der for første gang sørger for menuen til jeres nytårsaften. Konceptet for restauranten er simpelt; der skal være smæk for skillingen, for det behøver ikke koste en halv bondegård at sikre sig et lækkert måltid mad.

Hos restauranten er der fokus på rene råvarer og et simpelt madkoncept, hvor de sørger for, at deres kunder får ægte madoplevelser om det ukomplicerede måltid. Det behøver nemlig hverken være svært eller dyrt, og derfor har priserne hos SMAEK et niveau, hvor alle kan være med.

SMAEK har nu disket op med en lækker nytårs take-away, der, restauranten tro, sikrer smæk for skillingen. Menuen kræver meget lidt tilberedning hjemmefra, så du i stedet kan have fuldt fokus på at have en god aften med dine gæster - så slipper du også for indkøb og stress oveni hatten. For 295,- tilbyder de en 3-retters menu bestående af:

Forret:

- Karamelliseret jordskokkesuppe m. bagt vesterhavsfisk, mandler, baconknas og urteolie

Hovedret:

- Grillet oksecuvette m. Pommes Anna, confiteret/grillet selleri, sellericreme, citrontimian, vesterhavsost og pebersauce

Dessert:

- Chokoladebar m. hvid chokolade creme, marengs & knas

SMAEK sørger for, at du kan få en nytårsaften med lækker mad, uden du behøver bruge for meget tid i køkkenet, så du i stedet blot kan læne dig tilbage og fejre årets sidste dag.

Se hele deres nytårsmenu lige her.

Med denne nytårsguide fra Nordjyske kan du glemme alt om at bruge for meget tid i køkkenet nytårsaften. Du skal derimod blot nyde lækker mad udefra og i stedet bruge din aften med dem, du har kær, hvilket må siges at være den perfekte opskrift på en vellykket nytårsaften.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.