annoncørbetalt indhold

Skift til varmepumpe og spar penge på varmeregningen ←

Ved at gå fra olie, naturgas eller elvarme til jordvarme eller en luft-til-vand-varmepumpe, er der mange penge at spare på de eksplosivt stigende energipriser. Så skift til en grøn og bæredygtig måde at få varme i stuerne på. På den måde undgår du flere ubehagelige overraskelser på varmeregningen. Eller reducerer følgerne af dem.

Er du også er ved at falde bagover ved synet af de stigende energipriser, samtidig med at priserne på de fleste dagligvarer også stiger med eksplosiv hast. Og benzinpriserne helt er stukket af.

Så er der grund til at skifte til en grønnere form for varme. For ellers kan det snart blive svært at få enderne til at hænge sammen i privatøkonomien.

Flere alternative måder at få varme på

Måske opvarmer du dit hus ved hjælp af el eller et olie- eller gasfyr. I så fald kan du se frem til en varmeudgift, der langt overstiger den fra sidste år. Og måske ligefrem fordobles eller tredobles.

Derfor kan det være en nødvendigt at undersøge alternative måder at få varme på. Ved at skifte til en anden metode til at opvarme dit hjem, vil der være både penge og CO² at spare.

Få din varme fra jorden

En løsning på din – efterhånden uforudseligt høje varmeudgift, kan være jordvarme.

Jordvarme er en grøn varmekilde, hvor du henter din energi fra jorden via en varmepumpe. Udskifter du dit gamle olie- eller gasfyr til et jordvarmeanlæg, kan du ifølge Bolius reducere din CO²-udledning med 50-75 %.

Der er altså masser at penge at spare, og masser af god samvittighed at vinde med et jordvarmeanlæg. Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på jordvarmeanlæg ←

Få din varme fra luften

Du kan også overveje, om en luft-til-vand- varmepumpe skal hjælpe dig med at holde varmen om vinteren. Sådan én fungerer ved, at en varmepumpe udnytter energien fra luften via en udedel. Den opvarmer brugsvandet i radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholdere.

Varmepumpen er egnet til boliger, som har et vandbåret opvarmningssystem. Med en varmepumpe kan du spare mindst 30 % i forhold til el- og olievarme. Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumpe ←

Få varme på abonnement

Måske er du ikke så frisk på at skulle grave for dybt i lommen til din grønne investering. I så fald kan du også vælge at abonnere på din luft-til-vand-varmepumpe.

Her er indkøb, installation, drift og service inkluderet i et overskueligt opstartsgebyr, og så i den pris du betaler om måneden. På den måde slipper du for de uforudsete udgifter, der kan følge med uforudselige tider. Modtag gratis og uforpligtende tilbud på varmepumpe på abonnement ←

Luft til luft varmepumper til sommerhuse og fritidshuse

Har du et sommerhus eller et fritidshus, som opvarmes med el-radiatorer, kan der være mange tusinde kroner at spare ved at skifte over til en luft til luft varmepumpe.

En luft til luft varmepumpe kan ikke opvarme brugsvandet som en luft til vand varmepumpe, men den kan blæse varm luft ind i huset. Du kan endda have pumpen kørende om vinteren for at holde huset frostfrit, samtidig med at den lune luft vil affugte huset.

En anden fordel er, at mange luft til luft varmepumper også kan fungere som aircondition, hvilket er super lækkert på varme sommerdage. Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på luft til luft varmepumpe ←