annoncørbetalt indhold

Gratis seminarer hos ContaData skal sikre digitalisering af virksomheder

ContaData hjælper både små- og mellemstore virksomheder med at gøre økonomistyring til en nem og overskuelig proces med Uniconta økonomisystem. De afholder tilmed gratis seminarer i den kommende bogføringslov, der medfører krav om digitalisering af virksomheders bogføring.

Fra venstre: Simon Bech Sørensen, Martin Veje Hansen, Peter Eigtved Aagaard og Bjarne Morsing Larsen.  <i>Foto: Bjarne Hyldgaard.</i>

Fra venstre: Simon Bech Sørensen, Martin Veje Hansen, Peter Eigtved Aagaard og Bjarne Morsing Larsen.  Foto: Bjarne Hyldgaard.

Hvis din virksomhed benytter sig af økonomisystemet C5, er du muligvis bekendt med, at systemet pr. d. 19. januar 2019 udfasede muligheden for vedligeholdelse og opdatering af systemet.

Det sætter mange begrænsninger for de virksomheder, der benytter sig af systemet, især fordi det pr. d. 1. januar 2023 bliver lovkrav at digitalisere og sikkerhedskopiere sine bilag og regnskabsmateriale.

Manden bag C5 systemet, Erik Damgaard, har dog udviklet Uniconta økonomisystem, som er en efterfølger til C5 systemet. Uniconta er et yderst kompetent system, både hvad angår håndhævning af den nye lovgivning, overførsel af al eksisterende data fra C5 til Uniconta og generel effektuering af det daglige arbejde.

Nu kan du blive introduceret for Uniconta til gratis seminarer hos konsulent- og rådgivningsvirksomheden ContaData.

ContaData: Resultatet af et fantastisk samarbejde

På Vestergade 3 i Nykøbing Mors kan du møde Bjarne, Martin, Peter og Simon. De fire udgør til sammen ContaData, og har sammen skabt et univers der har til formål at gøre økonomistyring til en nem og overskuelig proces, blandt andet gennem deres gratis seminarer.

ContaData opstod da Peter Eigtved Aagaard og Martin Veje Hansen, som ejer PM-solutions, og Bjarne Morsing Larsen, som ejer Morsing Data, havde en fælles kunde for omtrent 3 år siden.

I samarbejdet gik det op for dem, at de supplerer hinanden helt exceptionelt godt, og sammen etablerede de konsulent- og rådgivningsvirksomheden ContaData, hvor de er blevet premium partner med Uniconta.

Siden har de hyret Simon Bech Sørensen, som fungerer som systemkonsulent i virksomheden. Nu tilbyder de gratis seminarer, hvor de præsenterer og fremviser, hvor bekvemt økonomisystemet Uniconta er, og hvor mange funktioner systemet har.

Simon Bech Sørensen er ansat som systemkonsulent i ContaData. <i>Foto: Bjarne Hyldgaard.</i>

Simon Bech Sørensen er ansat som systemkonsulent i ContaData. Foto: Bjarne Hyldgaard.

Fordele ved Uniconta som økonomisystem

De udfasede muligheder for at opdatere og vedligeholde C5 systemet skaber usikker fremtidsudsigt, idet man ikke kan være sikker på at kunne få support eller få rettet fejl i systemet.

C5 overholder desuden heller ikke retningslinjerne for den nye bogføringslov, men man kan nemt implementere efterfølgeren Uniconta, og overføre al data fra C5 til Uniconta med hjælp fra ContaData.

Økonomisystemet Uniconta hjælper din virksomhed med at holde styr på:

  • Regnskab
  • Økonomi
  • Debitor
  • Kreditor
  • CRM
  • Lager
  • Logistik
  • Projekter
  • Anlæg 
  • Produktionsstyklister

Peter Eigtved Aagaard fortæller om Uniconta:

- Systemet indeholder mange behagelige fordele der styrker og effektiviserer det daglige arbejde. Uniconta giver eksempelvis mulighed for dokumentscanning, float skærmbilleder, så man kan skifte mellem debitor og ordrer samtidig, samt mulighed for at udskrive skærmbilleder og gemme dem i forskellige filtyper, hvilket mange virksomheder efterspørger.

- Lige nu er den væsentligste fordel, at Uniconta kan understøtte den nye bogføringslov, og, at det er utroligt nemt at overføre al eksisterende data fra C5 eller E-conomic, så man nemt kan fortsætte hvor man slap efter en konvertering af systemer.

 <i>Foto: Bjarne Hyldgaard.</i>

Foto: Bjarne Hyldgaard.

ContaData tilbyder gratis seminarer i Uniconta

En digitalisering af ens virksomhed er på mange måder altafgørende for, at det daglige arbejde fungerer, og det vil eksperterne fra ContaData hellere end gerne hjælpe med.

Deres gratis seminarer har både fokus på den nye bogføringslov og en introduktion til Uniconta, og man kan frit tilmelde sig de gratis seminarer på ContaDatas hjemmeside. Alle seminarer vil fortsat være gratis resten af året, så flest muligt virksomheder kan deltage og få viden om Uniconta.

- De gratis seminarer er en appetizer, hvor vi blandt andet viser hvor nemt det er at overføre eksisterende data fra C5 eller E-conomic til Uniconta. Derudover fremviser vi nogle af de mange filtre, man kan implementere i systemet, og det er altid muligt at stille specifikke spørgsmål med udgangspunkt i egen virksomhed på seminarerne, fortæller Bjarne Morsing Larsen.