annoncørbetalt indhold

Hold dit livs fest i trygge rammer på Hotel Limfjorden

Personalet på Hotel Limfjorden har gjort det til deres fornemste opgave at give en fantastisk og tryg oplevelse til alle deres gæster. De tilbyder at holde ”Fest til fast pris” på hotellet, og har couvertpriser fra 700,- kr. pr. couvert, hvor alt er inkluderet i et 7,5-timers festarrangement.

Hotel Limfjordens fantastiske udsigt. <i>Foto: Bjarne Hyldgaard.</i>

Hotel Limfjordens fantastiske udsigt. Foto: Bjarne Hyldgaard.

På Simons Bakke 39 i Thisted finder du Hotel Limfjorden midt i de mest fantastiske, naturskønne omgivelser. Her ved de i sandhed, hvad det vil sige at gøre noget ekstra ud af festen, og give dig en helt fantastisk oplevelse til dit livs fest.

Når du vælger Hotel Limfjorden som location ved din næste store fødselsdagsfest eller bryllupsfest, kan du være sikker på at blive mødt af et kompetent personale.

- Vores fornemste opgave er at give vores gæster en fantastisk oplevelse. Det gør vi med et stærkt teamwork mellem vores køkken- og tjenerpersonale, og her hos os er alle indforståede med, at det er vigtigt, at festen forløber sig gnidningsfrit, fortæller Pia Bjerregaard, Hotel Chef hos Hotel Limfjorden.

 <i>Foto: Bjarne Hyldgaard.</i>

Foto: Bjarne Hyldgaard.

Find den rette menu til din fest

Personalet på Hotel Limfjorden er eksperter i at afholde fantastiske fester. Deres kokke hjælper med at finde en menu og lave maden, hvor deres tjenerpersonale står klar til at pynte fint op, servere maden og fylde gæsternes tomme glas.

Her er det muligt af holde fest til fast couvertpris, hvor et helaftensarrangement blandt andet inkluderer:

  • Velkomstdrink
  • 3-retters festmenu
  • Husets vine
  • Kaffe med småkager
  • Ta’ selv bar med øl, vand og vin
  • Natmadssuppe
  • Blomsterdekorationer
  • Valgfri farve på dug og serviet
  • Værelse til værtsparret
  • Speciel pris på værelser til dine gæster i forbindelse med festen (ved forhåndsreservation).

Alt efter, hvilken festmenu, man vælger, varierer couvertprisen naturligvis, men de tilbyder ”Fest til fast pris” fra 395,- kr. pr. couvert. Se et overblik over de mange lækre retter i Hotel Limfjordens selskabsbrochure.

Du kan også kontakte Hotel Limfjorden, og få præsenteret forskellige retter fra køkkenpersonalet, så du ender med den helt rigtige menu til lejligheden.

Hotel Limfjorden har plads til op til 400 gæster. <i>Foto: Bjarne Hyldgaard.</i>

Hotel Limfjorden har plads til op til 400 gæster. Foto: Bjarne Hyldgaard.

Hotel Limfjorden har plads til op til 400 gæster

Hvis gæstelisten både inkluderer onkler, kusiner og tidligere arbejdskollegaer, kan du roligt invitere dem med på Hotel Limfjorden. Der er nemlig plads til op til 400 gæster, og et større antal gæster går ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller dansegulv plads.

- Vi har holdt masser store selskaber på hotellet, men vi løber ikke stærkere af den grund; vi sørger blot for at lægge vagter nok ind til vores medarbejdere. Der er plads til fester i alle størrelser og former, og vi glæder os til at stille op til årets fester, fortæller Pia Bjerregaard, Hotel Chef hos Hotel Limfjorden.

Kontakt Hotel Limfjorden

På Hotel Limfjordens hjemmeside kan du udfylde deres kontaktformular, men det er også muligt at kontakte dem selv telefonisk på 9792 4011 eller via mail til info@hotellimfjorden.dk.

Forsiden