annoncørbetalt indhold

Hvem skal du købe julegave til? Her er den store gaveguide

At få en oplevelse i julegave, er noget helt specielt. Og særligt, hvis den deles med nogen, vi holder af. Vi har spurgt AKKC, hvilke julegaver de ville købe til børn, teenagere, forældre, veninder, og kærester.

Kristine Ringstrøm Kock og Nadja Lynge har lavet årets store julegaveguide.  <i>Foto: Nicolas Cho Meier.</i>

Kristine Ringstrøm Kock og Nadja Lynge har lavet årets store julegaveguide.  Foto: Nicolas Cho Meier.

Julen er over os, og selvom der spares lidt på julelysene i år, er der stadig rig mulighed for at se julelys i øjnene på dine kære.

Dem, du har planer om at give en julegave, kan nemlig få sig én på opleveren i forårets kalenderoversigt fra Aalborg Kongres og Kultur Center.

Vi har fået hjælp til årets store gaveguide fra Kristine Ringstrøm Kock og Nadja Lynge, der til daglig står for at booke alle kulturarrangementer i AKKC:

- Her hos AKKC har vi oplevelser, der passer til enhver aldersgruppe og interesse. Og en oplevelse er bare den oplagte julegaveidé, for det betyder så meget for modtageren at blive set i sine interesser og få foræret en billet til lige netop den forestilling, de har glædet sig til, fortæller Kristine Ringstrøm Kock.

- Her er vores bud på, hvad du kan forære og til hvem.

 <i>Foto: Nicolas Cho Meier.</i>

Foto: Nicolas Cho Meier.

Til barnet

- Skal man købe en oplevelse til barnet i, eller omkring, folkeskolealderen, er det oplagt at overveje familieforestillingen Robin Hood.

- Her kommer publikum med på eventyr i Sherwoodskoven, hvor Robin Hood og resten af slænget har til opgave at udjævne samfundets uligheder – de skal naturligvis stjæle fra de rige for at give til de fattige, fortæller Nadja Lynge.

- Til de lidt yngre børn, fra 4 år og op, kan man opleve musicalen Pippi Langstrømpe i Europahallen. Her kigger ingen skævt, hvis man skråler med på tjullahop, tjullahej, tjullahopsa-sa til det glædelige gensyn med den stærke pige fra Villa Villekulla.

- Har man i stedet en teenager at købe julegave til, plejer det at være en succes med billetter til comedyshow. D. 9. september afholdes Comedy Ballroom hos AKKC, der både har komikerne Simon Talbot, Mark le Fêvre, Lars Hjortshøj, Kasper Gross og Lasse Madsen med, fortæller Nadja Lynge.

Til mor

- Mødre kommer naturligvis i forskellige aldre og med forskellige interesser, men vi har samlet et par bud på oplevelser, man kan forkæle sin kære mor med.

- Vi får eksempelvis besøg af Lisbet og Ulf, der har et skønt, humoristisk talkshow med. Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Lukas Birch fortæller om sjove anekdoter fra deres liv på de skrå brædder, hvortil James Price står for musikken, ligesom han har gjort til Cirkus Revyen gennem 22 år.

- Og hvis man kender lidt til Lisbet og Ulf ved man, at de nok har masser af sjove historier, siger Kristine Ringstrøm Kock.

- En anden Pilgaard, nemlig Hans, besøger også AKKC i det nye år, og han tager hele familien med, samt venskabsfamilien Stephanie og Kasper Fisker. Sammen har de konstrueret et show om livets op- og nedture, med udgangspunkt i deres gule resultat fra personlighedstests. Læs mere om Det Gule Show lige her.

- ABBA hyldestkoncerten er også rigtig populær. Her skal man dog skynde sig for at få billetter, for der blev solgt 900 billetter den første dag, de var til salg. I år er det 50 år siden, at ABBA deltog i Melodi Grand Prix med Waterloo, så den må man gerne synge ekstra højt med på, griner producerne Kristine og Nadja fra AKKC.

 <i>Foto: Nicolas Cho Meier.</i>

Foto: Nicolas Cho Meier.

Til far

- Mangler man en gave til far, der ikke bare skal bestå af det årlige supplement af sokker og underhylere, kan vi helt klart anbefale foredraget ”Fra anholdelse til dom.” Her man kommer helt tæt på ubådssagen med tidligere drabschef Jens Møller Jensen og anklager Jakob Buch-Jepsen.

- Hvis du i øvrigt nogensinde har hørt din far sige ”Who the f… is Alice?”, kan du glæde ham med et par billetter til et af verdens bedst sælgende bands, Smokie. De spiller i Aalborghallen 1. april, og har alle deres bedste 70’er hits med, fortæller Kristine Ringstrøm Kock.

Til kæresten

- Når man skal arm-i-arm med kæresten ind i AKKC, plejer det at være en succes med billetter til comedyshow. Vi får både besøg af Nikolaj Stokholm, Anders Matthesen og Specialklassen i foråret og sommeren.

- Derudover kommer Søren Rasted også til AKKC med sin live optagelse til podcasten ”Den Grå Side,” hvor der bliver delt ud af erotiske og bemærkelsesværdige fortællinger fra de gamle ”Ugens Rapport” blade, siger Nadja Lynge.

 <i>Foto: Nicolas Cho Meier.</i>

Foto: Nicolas Cho Meier.

Til veninden

- Hvis veninderne skal luftes, står Silas Holst i spidsen for ”The Boyband Tour – Do You Remember,” sammen med Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg. Der er sikret rettigheder til 28 af de største boyband-hits, så her skal man sørge for at smøre stemmebåndet, fortæller Kristine Ringstrøm Kock og fortsætter:

- Derudover kommer Jersey Boys Musicalen også til AKKC, og det er personligt en af dem, jeg glæder mig rigtig meget til. Her kan man være stensikker på at komme I godt humør med alt den gode musik af Frankie Valli & The Four Seasons, siger Kristine.

Find din næste oplevelse i AKKC

Kristine og Nadja har det helt store overblik over Aalborg Kongres og Kultur Centers kalender, og glæder sig til at se forårets forestillinger i fuldt flor.

Find kalenderen lige her, og se alle de planlagte forestillinger – måske finder du en jule- eller fødselsdagsgave der rammer lige plet hos dit barn, din forælder eller partner.