annoncørbetalt indhold

Jacobs Hørecenter tager dine hørevanskeligheder alvorligt: - Jeg giver aldrig op

Hos Jacobs Hørecenter finder du en tryg atmosfære, hvor dine hørevanskeligheder bliver taget alvorligt. Jacob og Pernille Spalding har kæmpet for, at deres værdier endelig får lov til at skinne igennem i deres forretning.

Pernille og Jacob Spalding fra Jacobs Hørecenter.  <i>Foto: Jacobs Hørecenter.</i>

Pernille og Jacob Spalding fra Jacobs Hørecenter.  Foto: Jacobs Hørecenter.

På Havnetorv 1B i Thisted kan du møde Jacob og Pernille Spalding. De to, og nok i særdeleshed Jacob, er kendt i hele Thy som stiftere og indehavere af Spalding Hørecenter, der blev solgt i 2018.

Nu har de fundet sig til rette i deres nye forretning, Jacobs Hørecenter, som åbnede 1. august 2021, og her er de villige til at gå rigtig langt for deres kunder.

Kærligheden opstod og bestod i høreverdenen

Jacob og Pernille Spalding har kendt hinanden i 15 år, og fandt kærligheden i høresansens verden. De mødte hinanden, da de begge arbejdede hos Oticon; Pernille som kundeservicemedarbejder og Jacob som regional salgschef.

I maj 2022 fejrer de kobberbryllup, og de to har altid været et helt unikt team. Deres første barn meldte sin ankomst blot en måned inden åbningen af Spalding Hørecenter, hvor de havde fuld gang i renovering af forretningen:

- Vores første fælles barn meldte sin ankomst d. 31/7, hvor vi åbnede Spalding Hørecenter d. 1/9, så der var fart på. Mellem maling og renovering blev der ammet, og nogle gange helt til klokken 3 om natten, hvor Jacob skulle arbejde på sygehuset om morgenen, fortæller Pernille Spalding og uddyber:

- Vi fik det hele til at fungere, og vi var et rigtig stærkt team dengang men især også nu.

Det var egentlig meningen, at de blot ville holde Spalding Hørecenter åbent om lørdagen, efter Jacobs vagt på Thisted Sygehus, men efterspørgslen var så stor, at de valgte at sadle om og gå all in på forretningen.

- Allerede da vi gik og gjorde butikken i stand inden åbningsdagen, kom der folk og bankede på vinduet for at ville bestille en tid. Da måtte jeg tage min huskeseddel, som i forvejen havde ‘husk at købe spartelmasse’ påskrevet, og notere en tidsbestilling fra en kunde på den, fortæller Jacob Spalding.

 <i>Foto: Jacobs Hørecenter.</i>

Foto: Jacobs Hørecenter.

- Jeg giver aldrig op når det gælder høretab

Jacob Spalding kastede sig ud som selvstændig audiolog, efter at have arbejdet på Thisted Sygehus. Han har et brændende ønske om, at hjælpe så mange mennesker som muligt med deres hørevanskeligheder, og går ikke på kompromis med behandlingen af sine kunder:

- Jeg giver aldrig op når det gælder høretab. Det er vigtigt, at personen over for mig er tilfreds, men jeg skal også selv være tilfreds med behandlingen, og det bliver jeg, når hørelsen virker. Hørelsen har en helt essentiel indvirkning i folks sociale muligheder, og når mand og kone hjemme i stuen ikke engang kan se vild med dans sammen, så er det altså et stort problem.

- Når der kommer en kunde i min butik med et problem, stiller jeg ikke spørgsmålstegn ved det. Kunden oplever det her problem, så derfor ér det også et problem, fortæller Jacob Spalding.

 <i>Foto: Jacobs Hørecenter.</i>

Foto: Jacobs Hørecenter.

Både Jacob og Pernille har desuden aktivt opsøgt og deltaget i flere kurser i tillidsrådgivning, for bedre at kunne forstå og hjælpe forskellige mennesketyper. De fortæller, at det er meget vigtigt at de forstår mennesker, og den måde, de forklarer deres udfordringer med deres høreapparater på, så de kan hjælpe bedst muligt.

I jobbet som selvstændig endte Jacob dog med, at fungere som altmuligmand i virksomheden; han stod både for regnskab, logistik, it-support og audiolog. Derfor traf Jacob og Pernille en beslutning om at blive en del af en større kæde, så de kunne få aflastet Jacob og han blot kunne fokusere på det, han gør allerbedst: at hjælpe folk med hørevanskeligheder.

- Men vi kunne desværre ikke se os selv være en del af kæden, og følge nogle andre retningslinjer end dem, vi selv havde sat for forretningen. Derfor valgte vi at sælge Spalding Hørecenter i 2018.

Besøg Jacobs Hørecenter i Thisted, og oplev den yderst kompetente og omsorgsfulde rådgivning, som Jacob og Pernille udøver for deres kunder dagligt.

Forsiden