annoncørbetalt indhold

Kjolegården i Sæby har et sortiment der matcher enhver stilart

Det er et sjældent tilfælde, at man kan træde ind i en tøjbutik, der kan klæde tre generationer på. Ikke desto mindre er dette tilfældet hos Kjolegården i Sæby, hvor Lissy og Poul-Erik Christiansen driver deres tøjbutik fra gårdens tidligere lade.

Kjolegården i al sin pragt, set ude fra vejen.

Kjolegården i al sin pragt, set ude fra vejen.

På Karupvej 51, en my udenfor Sæby, ligger der et fantastisk tøjunivers, nemlig tøjbutikken Kjolegården. En prægtig gård med en lang historie, der sælger tøj til kvinder i alle aldre og stilarter, og som klæder kvinder i hele Vendsyssel godt på til enhver begivenhed.

Kjolegården drives af Lissy og Poul-Erik Christiansen, som er kommet på gården i mange år, idet den har tilhørt Poul-Eriks familie i flere generationer. Sammenlagt har laden fungeret som tøjbutik i over 45 år, og Lissy hjalp sideløbende til i butikken imens hun erhvervede sin uddannelse.

Kjolegården har dermed altid været en stabil faktor i Lissys liv, og hun havde masser smukke visioner og idéer at tilføje:

- Da vi overtog gården, tilføjede vi en masse nye tiltag til butikken, heriblandt at møde enhver stilart og den enkelte persons stil. Derfor fik vi en masse nye mærker, som både kan omfavne en stil der er rå, boheme, sporty, klassisk og feminin.

Indenfor hos Kjolegården, her ses en del af deres sortiment.

Indenfor hos Kjolegården, her ses en del af deres sortiment.

Modeshow hos Kjolegården i september

Kjolegården har årligt afholdt sine populære modeshows i marts og september, men har naturligvis været begrænset af coronapandemien de seneste par år. Nu er de igen klar til at kunne afholde modeshow med fuld kapacitet d. 20., 21. og 23. september, og glæder sig til at få de nye efterårsstyles hjem, der atter er bestilt med hensigten at kunne omfavne enhver stil.

Kjolegården fører lige nu 30 forskellige mærker i butikken, og mærkerne spreder sig over alle typer af beklædningsgenstande, lige fra kjoler, bukser og striktrøjer til overtøj, tørklæder og smykker. Det betyder også, at butikkens store udvalg kan klæde kvinder i alle aldre på:

- Butikken kan eksempelvis få besøg af 3 generationer af kvinder, en bedstemor med sin datter og barnebarn, som alle 3 kan finde noget her i butikken. Så har vores koncept jo sejret. Vi hæfter os ikke ved en bestemt aldersgruppe eller stil, men ønsker at alle skal kunne finde smart kvalitetstøj i vores butik, fortæller Lissy Christiansen.

Zeze er leverandør hos Kjolegården, og kan opleves ved deres modeshow i september.

Zeze er leverandør hos Kjolegården, og kan opleves ved deres modeshow i september.

En afslappet atmosfære

Et særligt kendetegn i butikken er, at der altid er en afslappet atmosfære. Her er alle velkomne, og alle kan få kyndig vejledning, idet der har været stylister på besøg:

- Vi har haft besøg i butikken af stylister, som kunne hjælpe vores kunder med at sammensætte flere forskellige looks ud fra få stykker tøj. Man kan lave mange forskellige looks med én cardigan, hvis man sammensætter den rigtigt, og vi elsker at hjælpe vores kunder med at udvide garderoben, således den spænder over flere looks, siger Lissy og uddyber:

- Moden skifter jo hele tiden, og det forsøger vi at være på forkant med. Kjoler er jo i sandhed blevet en del af hverdagens beklædning, så der forsøger vi at anskaffe kjoler til både hverdag og fest.

Man kan besøge Kjolegårdens hjemmeside på www.kjolegaarden.dk , samt deres Facebookside, Kjolegården, hvor man kan læse meget mere om både butikkens tøjmærker og modeshow.