annoncørbetalt indhold

Klar, parat – byg nyt!

Drømmen om et hus tilpasset familiens behov og med minimal vedligeholdelse får mange nordjyder til at springe ud som nybyggere.

Et spritnyt hus, hvor alt fra arkitektur, materialer og indretning er selvvalgt, synes for mange tillokkende. Flere og flere boligsøgende Nordjyder vælger derfor også at købe en byggegrund til at opføre lige præcis den bolig, de drømmer om. En trend, som Peter Jakobsen, direktør for HusCompagniet i Aalborg, kan bekræfte:

- Nybyggeri hitter som aldrig før. Vi oplever en stigning i henvendelser fra nordjyske familier, som drømmer om at skabe deres hjem fra bunden og er nysgerrige efter at høre mere om deres muligheder for at realisere nybyggerdrømmen, siger han og fortsætter:

- Det er vores klare erfaring, at der generelt er flere, som har fået øjnene op for, hvor mange fordele der er i at bygge selv. Og det glæder os naturligvis.

HusCompagniet står bag knap hvert tredje nybyggeri i Danmark og hjælper hvert år ca. 1400 danske familier med at gøre nybyggerdrømmen til virkelighed. Deriblandt er Bonnie og Kim Holmgaard fra Aalborg, som i 2016 lod valget falde på HusCompagniet til at bygge deres nye hus:

- Vi har fået vores drømmehus, hvor alt er blevet fuldstændig, som vi ville have det. Huset er fyldt med flotte detaljer og lige linjer, som gør, at det fremstår knivskarpt. Det lyder måske en smule svært at tro, men vi har det som om, vi bor på et luksushotel hver eneste dag. Og det er altså ikke helt tosset!

Det personlige typehus

HusCompagniet bygger reelt typehuse, men ifølge Peter Jakobsen ligger typehus-begrebet i dag dog langt fra det, som man oprindeligt forbandt typehuse med. Da de første typehuse så dagens lys tilbage i 1950’erne, var de kendetegnet ved at være seriefremstillede huse bygget af elementer i standardiserede mål. Der var altså tale om næsten identiske huse – og sådan er det langt fra i dag.

- HusCompagniet laver langt fra blot færdige samlesæt. Vi bygger nye personlige hjem, som tilpasses den enkelte – ikke omvendt. Familiers ønsker er forskellige. Derfor har vi forskellige arkitekturer, som kunderne kan tage udgangspunkt i, når de skal udforme deres drømmehjem hos os, lyder det fra Peter Jakobsen.

Bonnie og Kim Holmgaard valgte en arkitektur i stilarten funkis med fladt tag. Husets 185 kvm rummer blandt andet tre værelser, køkken-alrum, to badeværelser – og så er det udstyret med et helt særligt rum, som er med til at gøre familiens hus helt unikt:

- Fra vores køkken er der adgang til et stort vinrum – en form for ’vinkælder’, som man vist godt kan sige, er husets stolthed. Idéen til vinrummet fik vi fra et billede, som vi så på internettet. Det viste vi så til vores byggerådgiver fra HusCompagniet, og før vi vidste af det, var vi i fuld gang med at designe et vinrum til vores kommende hus. Det har virkelig givet vores hus det der ekstra personlige touch, fortæller Bonnie Holmgaard.

Et godt og trygt samarbejde

Når drømmen om et nyt hus skal føres ud i livet er der mange parametre, som spiller ind. Og her står en proces uden bekymringer højt på listen for rigtig mange nybyggere. Det ved HusCompagniet, som gør en dyd ud af at sikre nybyggere en god og ikke mindst tryg byggeproces:

- HusCompagniet er Danmarks største leverandør af enfamiliehuse – og så har vi en meget sund økonomi med stor egenkapital. Det betyder økonomisk tryghed for alle, som vælger at bygge sammen med os, fortæller Peter Jakobsen og fortsætter:

- Vi står på mål for en byggeproces uden grimme overraskelser i form af forsinkelser, uforudsete udgifter og risikoen for at leverandøren – eller en af hans leverandører – går konkurs eller skifter fokus midt under byggeriet. Og netop af den grund er der mange, som vælger os, når de skal bygge nyt.

Tryghed i forbindelse med nybyggerprojektet var en udslagsgivende faktor for Bonnie og Kim Holmgaard, som blandt andet lod valget falde på HusCompagniet på baggrund af andres gode erfaringer hermed samt det faktum, at virksomheden fem år i træk var blevet kåret til ’Årets Husbygger’:

- For os var det allervigtigste, at vi kunne bygge med ro i maven. Vi skulle have et husbyggefirma, som vi kunne stole på, som lyttede til os, vores ønsker og behov – og som ville stå til rådighed i hele processen. Og det må man sige, at HusCompagniet har levet op til. Allerede fra vores første møde med HusCompagniet følte vi os taget i hånden. Vi havde hele tiden klarhed over processen og vidste, hvad næste skridt var. Hele forløbet var præget af god kommunikation og ikke mindst en konstruktiv dialog. Og det endda til trods for, at vi nok ikke har været de nemmeste at bygge hus for, da vi er meget pertentlige, lyder det fra Bonnie Holmgaard.

Fokus på fejlfri huse

For HusCompagniet er det altafgørende, at de kan give deres nybyggere en god oplevelse. Derfor har virksomheden konstant fokus på kvalitetssikring af alle aspekter i kunderejsen: fra indledende møde med behovsafklaring, til planlægning og byggefasen.

- Vi oplever en stor tilfredshed blandt vores kunder og får ofte gode tilbagemeldinger på vores processer og den sammenhæng, som kunderne oplever, der er mellem alle faser i projektet. Som en del af vores kvalitetssikring har vi de senere år sat alt ind på at aflevere fejlfri huse – noget der alle dage har heddet sig at være umuligt inden for byggebranchen, fortæller Peter Jakobsen og uddyber:

- Men det kan lade sig gøre. Det handler om at tage småting i opløbet, og med et øget fokus herpå kan vi nu levere over 90% af husene i Nordjylland med under 5 fejl, hvor alle fejl/mangler er uvæsentlige og absolut småting. Over 40% af husene afleveres helt fejlfrit, hvor vi først møder kunderne igen til 1 års eftersyn. Det er et paradigmeskift, som virkelig batter – det kan vi også se på vores tilfredshedscore. Målet er naturligvis, at 10 ud af 10 huse leveres fejlfri, så det arbejder vi benhårdt på at kunne indfri.

Se mere på huscompagniet.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden