annoncørbetalt indhold

Mercedes, BMW eller Audi? Hans skaffer dig drømmebilen til en ekstra god pris

Når kunderne kommer med ønsket om en bestemt bil, går Hans Sørensen fra Højland Biler straks på jagt efter de bedste muligheder til den mest fordelagtige pris.

Hans Sørensen fra Højland Biler. <i>Foto: Jens Kr. Vangsgaard</i>

Hans Sørensen fra Højland Biler. Foto: Jens Kr. Vangsgaard

Drømmer du om at køre i en hurtig racer, en stor flyder eller en eksklusiv cabriolet? Så har Højland Biler i Thisted en god nyhed til dig. I februar åbnede de netop op for et nyt koncept; flexleasing.

- Jeg har arbejdet med leasing af biler i en længere årrække, hvilket har givet mig en stor indsigt i markedet. Dette er også baggrunden for, at vi nu har startet konceptet op hos Højland Biler, som er områdets største forhandler af nyere brugte biler, fortæller Hans Sørensen fra Højland Biler.

- Flexleasing giver kunderne en helt ny mulighed for at få fingrene i en bil, der ellers er uden for rækkevidde for de fleste. Det er en fornøjelse at gå på arbejde, når man på daglig basis kan være med til at finde kundernes drømmebil, forklarer han.

Flexleasing kan i korte træk beskrives som en leasingtype, hvor man ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme. I stedet betaler man en forholdsmæssig registreringsafgift, som er fordelt over den periode, hvor man leaser bilen. Formålet er at sikre, at der kun betales afgift for den periode, som bilen rent faktisk anvendes i Danmark. På den måde er bilens afgift bundet til bilens brug og ikke selve bilen.

Fordele ved flexleasing:

Luksus til lavere omkostninger: Flexleasing giver dig mulighed for at køre i en dyrere og mere luksuriøs bil, end du måske kan købe på normal vis. Dette er attraktivt for dig, der ønsker at opleve luksus uden at give den fulde pris. Du vil opleve en betydelig mindre kapitalbinding, da du ved flexleasing alene betaler en forholdsmæssig registreringsafgift af bilen.

Lavere månedlige omkostninger: De månedlige omkostninger i en flexleasingaftale er typisk lavere end de sædvanlige afdrag på et billån, da der foruden den forholdsmæssige registreringsafgrift, alene betales for bilens værditab som følge af slid og ælde.

Fleksibilitet: Flexleasing er – som navnet antyder – en mere fleksibel måde at lease en bil på. Det er en fuldt ud legal leasingform, hvor leasingtager har mulighed for at lease en bil med en betydelig mindre kapitalbinding. Der er desuden stor fleksibilitet i længden på leasingperioden, hvilket er en fordel for dig, der ønsker at skifte bil oftere.

Salg: Der er typisk flere købere til en bil, der har været flexleaset, da der ikke er afregnet fuld registreringsafgift af bilen overfor staten. Køberen vil således også have mulighed for selv at flexlease bilen.

- Med en flexleasingaftale får du en bil, der er helt din egen. Den afgørende forskel fra en traditionel bilhandel er derfor, at du alene skal betale en forholdsmæssig registreringsafgift til den danske statskasse, hvilket svarer til bilens reelle anvendelse her i landet. Flexleasing er derfor også et yderst fordelagtigt alternativ til et traditionelt bilkøb på gammeldags manér, hvor man betaler bilens fulde registreringsafgift med det samme, fortæller Hans Sørensen.

Af den årsag er flexleasing også mest anvendt til de mere luksuriøse biler, hvor registreringsafgiften er høj. Som tommelfingerregel siger man, at bilen skal have en værdi på mere end 300.00 kr. på fuld afgift, før det økonomisk fordelagtigt at flexlease.

Derfor er Hans og holdet hos Højland Biler også især kommet på jagt efter mere eksklusive biltyper til flexleasing ud fra kundernes ønsker.

Flexleasing også mest anvendt til de mere luksuriøse biler, hvor registreringsafgiften er høj. <i>Foto: Jens Kr. Vangsgaard</i>

Flexleasing også mest anvendt til de mere luksuriøse biler, hvor registreringsafgiften er høj. Foto: Jens Kr. Vangsgaard

Hvilken bil, drømmer du om?

Hos Højland Biler kan de nemlig skaffe de fleste biler hjem til Danmark fra hele verden – og efterspørgslen er større, end de havde turde håbe på.

- Vi startede med konceptet i februar i år, og var selvfølgelig spændt på, hvordan det ville blive taget imod. Det er bare gået over al forventning. Der er kommet drøn på og kunderne er begejstrede for at få opfyldt deres bildrømme, fortæller Hans.

Når kunderne kommer med ønsket om en bestemt bil går han straks på jagt efter de bedste muligheder til den mest fordelagtige pris.

- Det er jo typisk lidt finere og lidt bedre biler, som vi finder i Tyskland. Jeg har fx for nyligt fundet en større BMW. Og ellers er det mærker som Volvo, Mercedes, Audi og Land Rover vi henter hjem til vores kunder, fortæller Hans og fortsætter:

- Vi oplever en stor efterspørgsel på produktet fra nye såvel som gamle kunder i butikken – og vi har en klar forventning og forhåbning om, at efterspørgslen vil blive ved med at stige.

Hans og holdet hos Højland Biler er især kommet på jagt efter mere eksklusive biltyper til flexleasing ud fra kundernes ønsker. <i>Foto: Jens Kr. Vangsgaard</i>

Hans og holdet hos Højland Biler er især kommet på jagt efter mere eksklusive biltyper til flexleasing ud fra kundernes ønsker. Foto: Jens Kr. Vangsgaard

Alt under ét tag

Det er ikke kun leasingaftalen, der er fleksibel og fuld af fordele hos Højland Biler. De vægter nemlig fleksibilitet og ordentlighed højt i deres møde med kunderne.

- Det er vigtigt for os at følge bilerne til dørs. Hvis der opstår problemer eller noget går i stykker, jamen så skal vi bare have det lavet med det samme. Vores værksted holder derfor også åbent for service hver lørdag formiddag, fortæller Hans og fortsætter:

- Det er lidt specielt for os, men vi oplever at det gør tingene nemmere for vores kunder. Hvis man ikke har mulighed for at få lavet serviceeftersyn eller småreparationer indenfor vores normale åbningstid, så står vi klar om lørdagen i stedet. Det er der især mange lokale erhvervsdrivende, der benytter sig af.

Højland Biler har over 50 års erfaring som bilforhandler og autoriseret værksted. De har den primære forretning i Thisted, men også en forretning på Nykøbing Mors, hvorfra de både sælger biler og laver alle former for reparationer. Højland Biler har derudover et klargøringscenter, et skadescenter, en malerafdeling samt Dinitrol-center, som beskæftiger sig med undervognsbehandling af biler.

Højland Biler er områdets største bilhus med omkring 50 medarbejdere, som både tæller bilsælgere, servicerådgivere, mekanikere, autolakerer, reservedelsekspedienter, teknikere, pladesmede, automontører og klargøringsmedarbejdere. Her finder du derfor alt den hjælp du og din bil har – eller kan få - brug for.

Læs mere om Højland Biler og flexleasing her.

- Hvis man ikke har mulighed for at få lavet serviceeftersyn eller småreparationer indenfor vores normale åbningstid, så står vi klar om lørdagen i stedet, fortæller Hans Sørensen. <i>Foto: Jens Kr. Vangsgaard</i>

- Hvis man ikke har mulighed for at få lavet serviceeftersyn eller småreparationer indenfor vores normale åbningstid, så står vi klar om lørdagen i stedet, fortæller Hans Sørensen. Foto: Jens Kr. Vangsgaard