annoncørbetalt indhold

Nu er stemmerne talt: Her er Aalborgs bedste takeaway-restaurant

Aalborgs bedste takeaway-restaurant er netop blevet kåret til Just Eat Awards 2022. I alt var 10 restauranter i byen nomineret til den fornemme pris – nu er vinderen fundet. Er det mon også din favorit?

Just Eat <i>Foto: Johny Kristensen</i>

Just Eat Foto: Johny Kristensen

Aalborgenserne er glade for takeaway - i hvert fald strøg massevis af Just Eat-kunder til stemmeurnerne for at heppe på deres yndlingsrestaurant til Just Eat Awards 2022. Nu er vinderen endelig offentliggjort! Sejren går til Esaan - Taste of Thailand, der nu kan bryste sig af at være Aalborgs Bedste takeaway-restaurant.

Et stort skulderklap

Det er første gang Esaan - Taste of Thailand vinder i kategorien Bedste takeaway-restaurant i Aalborg.

- Det er kæmpestort, at aalborgenserne har stemt på os som Bedste takeaway-restaurant i byen, siger indehaver af Esaan, David Lam.

- Det er selvfølgelig et stort skulderklap, og samtidig er vi enormt stolte over, at vores kulturarv fra Thailand lever videre her i Nordjylland. Det gør det endnu sjovere at gå på arbejde hver dag og lave lækker mad, når man ved, at de lokale sætter pris på det, mener David.

Esaan byder på autentisk thailandsk mad tilberedt af restaurantens dygtige hold af thailandske kokke. I et Facebook-opslag efter sejren lød en særlig tak til holdet bag succesen samt til de mange glade kunder, der har stemt:

- Tusind tak til alle vores gæster, der har stemt på os. Det var en glædelig overraskelse, da vi ikke har reklameret for afstemningen. Udover det vil vi også sige tak til alle vores dygtige kollegaer hos Esaan, for uden jer ville det ikke have været muligt!

Kunderne har talt

Just Eat Awards er netop skabt til at give den ultimative anerkendelse af restaurantpartnerne på Just Eat og alle deres ansatte, der hver dag knokler for at stille danskernes store sult efter nem og lækker mad.

- Vores restaurantpartnere er hverdagens sande helte, som gør dagligdagen enklere for mange danskere. Derfor er det på sin plads at sige tak til alle vores partnere for den indsats, de yder hver eneste dag, og fejre deres indsats med Just Eat Awards, siger Alexander Shipillis, Country Sales Lead i Just Eat.

Restauranterne blev nomineret af et uafhængigt dommerpanel, som kiggede på både kundetilfredshed og kommercielle faktorer. Herefter fik kunderne mulighed for at stemme på deres favorit på Just Eat. Restauranterne med flest stemmer blev de heldige vindere i en række forskellige kategorier.

Kategorierne understreger, hvor mange forskellige køkkentyper, der er at finde hos Just Eat. Her var i alt 13 kategorier – blandt andet Bedste Burger, Bedste Sunde Køkken og Bedste Sushi. 

Just Eat Awards 2022 fandt også frem til Danmarks Bedste restaurant. Find den og alle de andre vindere, på Just Eats hjemmeside.

Just Eat <i>Just Eat</i>

Just Eat Just Eat