annoncørbetalt indhold

Sindal Marked afholdes i Kristi Himmelfartsdagene

Hele Nordjyllands familiemarked, Sindal Marked, afholdes i Kristi Himmelfartsdagene, hvor du atter kan prutte om prisen, spille på tombola og høre god musik.

 <i>Foto: Peter Jørgensen.</i>

Foto: Peter Jørgensen.

I Kristi Himmelfartsdagene, torsdag d. 26. maj til og med søndag d. 29. maj, kan du atter komme afsted til hele Nordjyllands familiemarked. Sindal Marked slår nemlig dørene op for første gang i 2 år, og markedsudvalget har forberedt sig ekstra godt til markedsdagene:

- Vi har talt om i markedsudvalget, at åbningsdagen for Sindal Marked bliver som at lukke køerne ud på græs efter en lang og sej vinter. Vi forventer et brag af en fest, og vi har bestemt den nødvendige erfaring til at stå i spidsen for markedet, fortæller Henrik Pedersen fra markedsudvalget og uddyber:

- Markedsudvalgets 6 medlemmer har tilsammen 101 års anciennitet, så man må sige, at vi efterhånden er et meget erfarent hold.

 <i>Foto: Peter Jørgensen.</i>

Foto: Peter Jørgensen.

Tivoli, tombola og telte

På Sindal Marked kan du igen i år besøge Sejr’s store, børnevenlige tivoli, hvor både børn og voksne kan få rystet håret godt igennem i karrusellerne.

På markedspladsen kan du også teste dit held i tombolaen, få stillet sulten i pølsevognene eller grillbarerne og nynne med på god musik fra blandt andet:

  • Kandis

  • Den Danske Mafia

  • Østre Gasværk

  • Tørfisk

  • Wild Rose Country Band

  • Ib Grønbech

  • Sun-Z

På markedets sidste dag, søndag d. 29. maj, er der masser sjov underholdning i børnehøjde. Her afholdes store børnedag på markedet, hvor børn og barnlige sjæle sammen kan få en rigtig hyggelig dag.

 <i>Foto: Peter Jørgensen.</i>

Foto: Peter Jørgensen.

-Vi skulle lige i gang igen

Efter 2 år med coronapandemi, og dermed ingen Sindal Marked, har markedsudvalget lige skulle støve hukommelsen af. Henrik Pedersen fortæller:

- Vi skulle lige i gang igen, og de forberedelser, som før kom som skidt fra en spædekalv, skulle lige genopfriskes. Hvem er det nu, vi plejer at kontakte vedrørende dette, og mon det stadig er relevant at gøre dette. Men vi kom hurtigt ind i rytmen igen.

Nu har markedsudvalget afholdt diverse møder vedrørende mad, drikke, toiletvogne og adskillige bevillinger, og de næste uger skal gå med at finde flere frivillige, som har lyst til at komme og give et nap med.

- Sindal Marked er drevet af frivillige hænder, og i år har vi cirka 600 vagter, fordelt over markedets 4 dage. Vi kan genkende rigtig mange tidligere frivillige i år, og det er vi naturligvis rigtig glade for, fortæller Henrik Pedersen.

 <i>Foto: Peter Jørgensen.</i>

Foto: Peter Jørgensen.

Kom og gør en god handel

Er du en haj til at prutte om prisen, kan du godt glæde dig til at besøge Sindal Markeds mange forskellige boder. Der er nemlig stillet boder op på hele 1.500 kvadratmeter, så her skal du slå til, hvis du mangler nye sokker til en skarp pris.

Besøg Sindal Marked på Facebook og Instagram, hvor du kan se det fulde program.

Forsiden