annonce

Det er tid til nye forårsprojekter for den haveglade

Der er forår i luften

Der er forår i luften. Vejret begynder så småt at blive bedre. Det betyder, at du kan begynde at komme ud i haven igen. Har du brugt vinteren på at planlægge nye projekter, eller har du ikke nogen bestemte ting i tankerne endnu? I hvert fald kan du få noget inspiration her.

Lav helt nye blomsterbede

Der er ikke noget så hyggeligt som store blomsterbede i haven fyldt med farverige blomster. Specielt om sommeren er det lækkert at kunne sidde på terrassen og kigge ud over de flotte farver. Hvis du har set på de samme bede i flere sæsoner nu, kan det være, at det er tid til at lave nogle nye.

Du kan bytte rundt på nogle blomster i dine bede, fjerne nogle helt og selvfølgelig plante nogle helt nye. Hvis du gerne vil pynte dine bede lidt, kan du f.eks. gøre det med flis. Det holder samtidig noget af ukrudtet væk.

Gør din have hyggelig med et bålsted

Hvem synes ikke, det er hyggeligt at lave bål en sommeraften? Faktisk kan du bruge et bålsted en stor del af året. Det er ovenikøbet slet ikke særlig svært at lave. Du kan nemlig lave det, lige som du gerne vil have det. Du kan f.eks. starte med at udvælge et sted i graven, hvor du så fjerner al græs, der hvor bålstedet skal være. Derefter er det bare med nogle sten af lave bålstedet.

Lav snoede gangstier rundt i din have

Hvis du savner, at der sker lidt mere i din have, kan du lave nogle snoede gangstier rundt imellem buske, træer og bede. Det er for dig, der godt kan lide en have, der ikke er så firkantet, men som er eventyrlig og hyggelig. Hvis du har børn, vil de også synes, at det er endnu sjovere at lege i haven.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;