Debat samfund

20 års katastrofal styre i Danmark koster

Dette er et debatindlæg: Indlægget er alene udtryk for skribentens holdning. Alle indlæg skal overholde straffelovens og de presseetiske regler. Du er også velkommen til at sende en mail med din mening til os.

Af Hugo Andersen, Rævmosevej 7, 9830 Tårs, andersenhf@gmail.com

Den socialdemokratiske regering må vist siges at være kommet godt fra start. Den borgerlige side af tinget er nærmest i opløsning. Af gode grunde. Men træerne vokser ikke ind i himlen. Så pas på, Mette. Vi har overtaget en ejendom, der de seneste 20 år ikke er blevet vedligeholdt. Man har sparet sig fattig, og det endda i omvendt Robin Hood-stil. Så forude ligger mange års genopretning. Alt er slidt ned. Og nu lyder der krav fra alle sider om flere penge.

Og det er rigtigt: Der mangler vedligeholdelse over hele linjen. Men sådan en forsømt ejendom klares ikke med kalk og maling. Alle døre skal lukkes op, og så må vi lidt efter lidt forsøge at reparere.

Enhver, der har et hus, ved, hvad det betyder. Sparet maling koster nye vinduer. Men 20 års katastrofal styre koster nu. Og mennesker forventer desværre, at det hele skal klares på kort tid.

Når sandheden går op for mennesker, kan det meget nemt blive den siddende regering, der får skudt i skoene, at de ikke gør nok. Og de borgerlige vil komme med deres usande slidte traver om, at socialister løber tør for andres penge.

Denne gang burde enhver kunne se, hvem der har brugt andres penge, og hvis ikke de var blevet stoppet, havde det fortsat.

Nu er proppen af forringelser sat i, og vi må se fremad. Men sikke en kamp, det bliver blot at komme op af det hul, som de bragte os i. Og først når vi er oppe, vil det være muligt at lave mærkbare forbedringer. Danmark er ligesom bøgen, der af vanvare fik et sprøjt gift.

Det tager virkelig lang tid at få bøgen til at stå smukt igen.

Men ved fælles hjælp kan vi skabe et træ, vi kan være stolte af. Tak til alle, der bidrager til dette gode projekt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.