DEBAT Politik

Støjberg fortjener ridderkorset

Dette er et debatindlæg: Indlægget er alene udtryk for skribentens holdning. Alle indlæg skal overholde straffelovens og de presseetiske regler. Du er også velkommen til at sende en mail med din mening til os.

Af Kristian Winther, Kærvej 2A, 1.1., 9530 Støvring kristianogannette@gmail.com

BARNEBRUDE:Jeg håber, at alle de borgerlige partier bakker op om Inger Støjberg, det fortjener hun.

Inger burde have ridderkorset i stedet for en rigsretssag. Der bliver tvangsgift pigebørn helt ned til 12-13 år med voksne mænd, og de bliver voldtaget af dem for at blive mødre i den alder (det er jo børn, der er tale om).

Det er jo godt, at de bliver adskilt, som Inger har gjort, også for pigernes skyld. Så vil de røde med hjælp af Radikale have Inger for en rigsret.

Statsministeren bryster sig af, at hun er børnenes minister, nej, hun går ind for børnemishandling.

Så er der minksagen. Så sætter statsministeren politiet og militæret ind for at tvinge sig ind på privat område. Det er jo et diktatursamfund, vi lever under, som er lig med Idi Amins i Uganda.

Du skulle skamme dig, fru statsminister. Så hyrer du billig arbejdskraft fra Rumænien til at pine de stakkels dyr til døde.

Hvis en landmand falder over katten. og den dør af det, får han en sag på halsen, og han må da slet ikke begrave den på egen jord. Men Mettes bødler slår mink ihjel og stabler dem op i store dynger op ad en mur på farmen, hvor de ligger i flere dage og halvrådner, hvor både hunde, ræve og fugle kan boltre sig og viderebringe smitten. Smitten, der ikke kommer fra dem, ordner de folk, som tager rundt for at tage prøver. De har vist ikke være i karantæne, som er almindeligt.

Ikke nok med det, så graves tonsvis af mink ned. Det ved enhver med hovedet øverst, at det går ikke.

Så hvis Inger skal for en rigsret, burde det få store konsekvenser for statsministeren. Hun har ødelagt tilværelsen for mange familier samt lukket et helt erhverv med store eksportindtægter til følge.

Hvis en almindelig borger har foretaget langt mindre ulovligheder, ville vedkommende ryge i spjældet. Det er jo flere grove sager, hun er skyld i. Så hvorfor skal hun ikke også gøres ansvarlig? Tilmed har hun også brudt grundloven.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.