1. spadestik til nyt køkken

Længe næret ønske om udvidelse på Try Efterskole

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TRY:- I mange år har man her på stedet talt om at få et nyt køkken. Sidste år tog Mogens skridtet og fik lavet en aftale med M2 Byg, og i dag kan vi tage det første spadestik, sagde forstanderen på Try Efterskole, Thomas Wind Eskildsen, og sendte et anerkendende smil over til sin forgænger, Mogens Gregersen.

M2 Byg laver råhuset som en ny fløj til de mange forskellige skolebygninger, som bruges til efterskole, og så vil projektstyrer Lars Jensen tages sig af det videre. - Efter planen skal køkkenfløjen stå færdig i uge 43, og det glæder vi os til, tilføjede Thomas.

De fleste elever var taget på påskeferie, så kun en håndfuld af dem samt håndværkere, borgmester Mikael Klitgaard, tidligere forstander Mogens Gregersen og flere med relationer til efterskolen overværede 1. spadestik på bagsiden af Try Efterskole.

Der var en kold vind, som gik gennem marv og ben, men Thomas priste i sin tale solskinnet, som gjorde det udholdeligt at stå der på græsplænen. Han betegnede i sin tale det kommende byggeri som et tegn på udvikling af efterskolen: - Vi vil udvikle os, vi vil noget, og vi vil være en god del af områdets skoleverden.

Herefter var det med at komme indenfor i varmen, hvor der var pølser og sodavand og en god lejlighed til at snakke om efterskolen og dens nyeste udvikling.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.