10-årig udskrevet efter badeulykke

Pigen, som nær druknede i et spabad, har det godt ifølge indehaver af Klim Strand Camping

Arkivfoto <i>Grete Dahl</i>

Arkivfoto Grete Dahl

KLIM:Søndag formiddag var Klim Strand Camping ved Fjerritslev nær blevet ramt af en tragisk ulykke, da en 10-årig pige måtte genoplives, efter hun havde siddet fast med hovedet under vand i et spabad. Men mandag var der gode nyheder.

Familien ønsker at være anonyme, men medindehaver af Klim Strand Camping Tommy Poulsen har været i telefonisk kontakt med faren. Ifølge Tommy Poulsen er pigen mandag blevet udskrevet fra hospitalet, og hun slipper uden mén.

- Hun havde det, efter hvad hun har oplevet, rigtig godt, og det havde familien også, sagde faren, da jeg snakkede med ham, lyder det fra Tommy Poulsen.

Efter ulykken var personalet på Klim Strand Camping dybt chokerede. Det var derfor en stor glæde for alle, da de fik beskeden om pigens tilstand.

- Det er de bedste nyheder, jeg har fået rigtig længe, siger Tommy Poulsen.

Ulykken skete i campingpladsens wellnessafdeling, hvor der kun er adgang for børn, hvis man er sammen med voksne. Afdelingen er nu lukket, indtil Jysk Teknologisk Institut er færdige med at undersøge, om der er fejl ved det pågældende spabad, eller om der blot er tale om en ulykke. Først herefter beslutter Klim Strand Camping, om der eventuelt skal laves nye tiltag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Inspektionsskib sejler i ring om russiske fregatter ud for Nordjylland
Luk