11 personer dømt i stor narkosag

Retssager mod narkomiljøet i Vesthimmerland har medført 11 års fængsel i alt. Bandidos-bagmand fik tre års fængsel

Arkivfoto <i>Pressefotograf Jørgen kirk</i>

Arkivfoto Pressefotograf Jørgen kirk

VESTHIMMERLAND:I starten af april gennemførte Nordjyllands Politi en aktion mod narkomiljøet i Vesthimmerland. Ved aktionen blev otte mænd og to kvinder anholdt, og samtidig blev der gennemført ransagninger på en række lokaliteter i nærområdet.

Det førte over sommeren til en række retssager, og indtil videre er 11 personer dømt i sagen.

- Sammenlagt er de 11 personer idømt frihedsstraf på over 11 års fængsel. Hovedmanden, der er et 45-årigt medlem af rockergruppen Bandidos, fik tre års fængsel, mens en anden bagmand fik 2½ års fængsel, siger anklager Camilla Donslund.

Der er for de dømte personers vedkommende tale om danske mænd, der er bosiddende i lokalområdet og i alderen 26 – 44 år gamle. Enkelte personer afventer fortsat at få afgjort deres straffesager.

Samarbejde gav rabat

Der blev ved ransagningerne ikke beslaglagt stoffer, men de to bagmænd blev dømt for besiddelse af 1,5 kg amfetamin.

- Grunden til, at den ene bagmænd fik en mildere straf en den anden, er, at han har tilstået hele vejen igennem, og er kommet med nogle forklaringer, siger Camilla Donslund.

Sagen begyndte efter at nærpolitiet i Løgstør observerede at der var gang i salg af stoffer fra personer på motorcykler, der ikke normalt befandt sig i området.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.