125 år med forsikringer

Landets største lokalt baserede forsikringsselskab fejrer 125 års dag

Hovedkontoret i Aars Himmerlandsgade står stille og solidt, som det har gjort i 100 år. Og det vil firmaet blive ved med. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Hovedkontoret i Aars Himmerlandsgade står stille og solidt, som det har gjort i 100 år. Og det vil firmaet blive ved med. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

Et langt liv med forsikringer blev lørdag aften fejret af ansatte i Himmerland Forsikring i Aars.

Søndag er det præcis 125 år siden det blev til og især i de sidste årtier har en række fusioner gjort det til landets største lokalt baserede forsikringsselskab.

Mange tror ikke, at det kan gå godt for et selskab af den art i en mindre by. Men der tager de grundigt fejl. Egenkapitalen har rundet den halve milliard kroner og med op mod 100 ansatte rundt om i landet tegner fremtiden lys for Himmerland Forsikring, der trives så godt i Aars, at der absolut ikke er nogen planer om at flytte til en større by.

De sidste 80 år har firmaet haft medlemmer af Færch-familien på centrale poster. De sidste godt tre årtier to brødre, Ole og Jesper, der henholdvis direktør og chef for marketing, skader og genforsikring.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk