130.000 kr. til idræt i Sydthy

Stor donation fra TrygFonden

Karsten Larsen, til højre, vil gerne skabe nye tilbud, så flere voksne kommer i gang med at motionere. Arkivfoto: Peter Mørk

Karsten Larsen, til højre, vil gerne skabe nye tilbud, så flere voksne kommer i gang med at motionere. Arkivfoto: Peter Mørk

SYDTHY:Med en donation på 130.325 kr. fra TrygFonden vil Hurup IF nu gå forrest i arbejdet med at få idrætsforeningerne i Sydthy til at stå sammen om at øge antallet af medlemmer i alle byernes idræts- og aktivitetsforeninger.

Ifølge formand for Hurup IF, Karsten Larsen, handler det i Hurup om en ny sammensætning af foreningerne, med nye aktiviteter og mere koordinering på tværs.

- Vi har godt fat i børnene, men det halter med de voksne fra omkring 25 års-alderen og opefter. Er man først holdt op med at spille fodbold, er det svært at få en voksen mand i gang igen. Derfor har vi især brug for at skabe nye tilbud, som kan få flere voksne mænd og kvinder i gang med at motionere. Her er målet, at vi skal hjælpe og inspirere hinanden i Sydthy og ikke konkurrere indbyrdes, siger Karsten Larsen.

Donationen fra TrygFonden går til at sætte gang i udviklingsprocessen, der skal skabe større sammenhængskraft mellem foreningerne og øge medlemstilstrømningen til det lokale idrætsforeningsliv.

Det er TrygFondens regionale råd i Nordjylland, der står bag bevillingen som et led i TrygFondens samlede arbejde med sundhedsfremme.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.