Skelund

137 kufferter fyldt med film og kunst

Masser af kulturelle oplevelser i vente for de yngste på Havbakkeskolen

De såkaldte ”kulturkufferter” giver børnene adgang til en lang række forskellige, kulturelle oplevelser - bl. a. på Himmerlands Teater. Arkivfoto

De såkaldte ”kulturkufferter” giver børnene adgang til en lang række forskellige, kulturelle oplevelser - bl. a. på Himmerlands Teater. Arkivfoto

SKELUND:137 farvestrålende kulturkufferter ankom forleden til Havbakkeskolen i Skelund. Alle børn i 0-3. klasse fik en kuffert med bøger, film og kulturpas.

Kufferterne ankom med skoleleder Jens Laurids Pedersen og viceskoleleder Lone Slater i en smart sportsvogn og en gammel lastbil.

Der blev holdt tale efterfulgt af en kuffertsang, som børnene havde øvet sig på, og de blev budt på kuffertkage, frugt og vand.

Det flyvende kuffertcirkus leverede underholdning i hallen, mens forældrene hørte viceskoleleder Lone Slater fortælle om kuffertprojektet og de kulturelle aktiviteter, børn og forældre skal opleve og være en del af i dette skoleår.

Havbakkeskolen og Mariagerfjord Kommune har sammen med otte andre kommuner modtaget støtte fra Kulturministeriet til kulturkufferterne, der skal give 0-9-årige børn adgang til at opleve kultur og selv deltage i kulturelle aktiviteter.

Der venter dem oplevelser med Himmerlands Teater, Hadsund Egnssamling, Møllehistorisk Samling, Kunstetagerne i Hobro, Mariagerfjord Kulturskole, Børns Møde Med Kunsten, Mariagerfjord Bibliotekerne, Hadsund Bio 1+2, Aalborg Symfoniorkester samt Levende Musik i Skolen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.