Ny sag: 14-årig voldtaget under Dana Cup - politiet efterlyser denne mand

Pige gik fra festligheder omkring Vendia-hallen og blev voldtaget af ung mand i telt

Arkivfoto: Jesper Thomasen

Arkivfoto: Jesper Thomasen

HJØRRING:Nordjyllands Politi efterforsker en voldtægt af en 14-årig pige, der blev begået fredag 27. juli under en fest ved Dana Cup ved Hjørring.

Politiet søger nu vidner i sagen.

Ifølge politiets oplysninger deltog pigen fredag aften i nogle festligheder omkring Vendia-hallen, men på tidspunkt forlod hun området for at lede efter en veninde. Omkring Thomas Morrildsvej mødte hun to unge mænd. Den ene forlod dog stedet, mens den anden mand sammen med pigen gik hen til et telt, hvori han voldtog pigen. Manden forsvandt derpå fra gerningsstedet, Sportspladsen Landlyst, mens pigen tog kontakt til en veninde og en vagt ved Dana Cup. Herefter blev politiet kontaktet.

- Vi har efterforsket intenst i sagen, siden vi modtog anmeldelsen. Vi har foretaget flere afhøringer og sporsikring og tekniske undersøgelser på gerningsstedet, fortæller den ansvarlige efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Frank Olsen. Politiet har hidtil været tilbageholdende med oplysninger af hensynet til den forurettede piges meget unge alder.

- Men vores efterforskningsskridt har indtil nu ikke kunne identificere en mulig gerningsmand, siger Frank Olsen, som derfor opfordrer borgerne til at henvende sig på 114, hvis de har nogle oplysninger i sagen.

Gerningsmanden beskrives som: Mørk af udseende, cirka 17 år, 185 centimeter høj, muskuløs, kortklippet og sort, krøllet hår i siderne og nakken, iført sort cowboyjakke, sorte cowboybukser og hvid t-shirt, engelsktalende.

- Hvis nogen har bemærket noget derude fredag aften, så ring til os på 114, opfordrer Frank Olsen.