15-årig melder restauratør for vold

Kinesisk restaurant har før været i søgelyset

Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

HELSINGØR:Ejerne af Hamlet Asia restaurant, Prøvestenscentret i Helsingør, er meldt til Nordsjællands Politi for voldeligt overfald på en 15-årige tidligere ansat, der kom for at få den løn, som hun manglede at få udbetalt. Det skriver Helsingør Dagblad.

En 15-årig pige, Christine Broberg fra Helsingør, 9.klasses-elev på Byskolen, har anmeldt ejerne af den nyåbnede Hamlet Asia Restaurant, Prøvestenscentret, til Nordsjællands Politi for et voldeligt overfald, efter hun onsdag aften som angivet blev overfaldet, slået, revet i håret, kradset i ansigtet og slæbt hen ad gulvet af ejerne, samtidig med, at hun oplyser, at hun modtog trusler på livet.

- Jeg slår dig ihjel, skal den kvindelige ejer af restauranten have sagt til den 15-årige.

Det er ikke første gang, at restauranten, der kalder sig Nordens største kinesiske restaurant, har været i politiets søgelys. I forbindelse med ombygningen bragte HD en artikel om de illegale håndværkere, der overnattede under primitive forhold i lokalerne, mens de byggede om. Det voldelige overfald onsdag aften var ifølge både politiet, offeret selv og Christines mor, Dorte Broberg, Helsingør, så voldsomt, så pigen måtte behandles på akutklinikken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.