16 lande er med til fodboldfest

800 medhjælpere skal hjælpe FfI igennem årets internationale fodboldturnering Cup No.1

Jens Ole Pedersen
Så skal der snart igen spilles om de store pokaler i Cup No. 1.Arkivfoto: Peter Broen
Spanien 25. juni 2014 07:04 - Opdateret 6. juli 2014 17:35

FREDERIKSHAVN: Om godt en uges tid begynder unge fodboldspillere fra 16 forskellige nationer at indfinde sig i Frederikshavn for at deltage i den 31. udgave af FfI’s fodboldturnering, Cup No. 1, så der arbejdes på højtryk med at få de sidste ting på plads.

- Vi har travlt i øjeblikket, beretter Ronni Knudsen, der som den eneste er sælger af og ansat på fuld tid med cuppen.

Tirsdag aften havde han besøg af fem guider fra USA, der var kommet til Frederikshavn for at få styr på forholdene, inden de sender seks amerikanske hold til Cup No. 1.

Åbning med mestrene

Ronni Knudsen glæder sig ikke mindst til åbningsaftenen af cuppen mandag 7. juli.

- For syv måneder siden lavede vi en aftale med AaB om, at de skal spille åbningskamp mod et udvalgt seriehold fra Vendsyssel, og efterfølgende blev aalborgenserne både pokal- og danske mestre, så vi har virkelig gjort et scoop.

- Derfor forventer jeg også en del tilskuere, og det hele indledes med fælles march fra Rådhuset til Stadion med de 180 deltagende hold.

Udover indmarch og åbningskamp bliver der masser af musik samt indslag med den danske mester i freestyle, Brian Mengel, der vil vise nogle af sine mange fodboldtrick.

- Entréen bliver 50 kroner, og på programmet er der chance for at vinde en tur til Barcelona med betalt hotel og billet til en FC Barcelona-kamp.

På FfI’s anlæg vil der være kampe fra tirsdag morgen 8. juli, og omkring 800 frivillige vil være parate til at gøre årets cup til en festlig sag.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...