163.202 kr. cyklet ind til friskole Blære trampede i pedalerne i weekenden

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLÆRE:163.202 kroner blev det imponerende, samlede resultat, da der i weekenden blev trampet i pedalerne til fordel for den kommende Blære Friskole.

I alt 81 cykelryttere i forskellige aldre havde valgt at bruge lørdagen på at cykle penge ind til den nye friskole: 24 i aldersgruppen 0-9 år, 21 i aldersgruppen 10-14 år, og 36 i aldersgruppen 14-70 år.

Sponsorcykelløbet blev afviklet på en 1,2 km lang, lukket bane rundt om skolen i Blære, og mange forskellige typer af cykler var repræsenteret.

Blandt deltagerne var eksempelvis Kurt Larsen, alias ”Bette Kurt”, der stillede op på sin trehjulede cykel. Han cyklede hele seks runder og indsamlede derved 4100 kroner fra forskellige lokale sponsorer.

Flest omgange blev cyklet af Aleksej Calmann. Han nåede hele 34 runder i løbet af en time.

Støtteforeningen for Blære Friskole trakterede til lejligheden med med hjemmelavede frikadeller og kold kartoffelsalat, og der blev også solgt slush-ice, popcorn og kage.

Omkring 150 mennesker deltog i festlighederne og var med til at gøre dagen til en festlig ”tyvstart” for Blære Friskole, der for alvor slår dørene op 10. august.

Friskolen i Blære har på nuværende tidspunkt rundet bindende tilmeldte elever - og sigter mod de 60.

10. juni er der indskrivnings-eftermiddag i børnehaven/vuggestuen Boblen, hvor nuværende og potentielle forældre er mere end velkomne!

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.