2000 gymnaster gæstede Gigantium

Elever fra 16 midt- og nordjyske efterskoler havde tirsdag taget turen til Aalborg

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:I løbet af tirsdagen deltog mere end 2000 efterskoleelever i Aalborgstævnet 2013, der blev afholdt i Gigantium.

16 midt- og nordjyske efterskoler gav prøver på deres gymnastiske kunnen foran et veloplagt publikum, der primært bestod af elever fra de deltagende skoler.

- Vi kan godt lide at samle alle efterskolerne heromkring og lave et ordentligt stævne. Det har vi gjort i nogle år efterhånden, og nu er det blevet så stort, at Gigantium er det eneste sted, hvor vi kan være, siger Peter Friis Andersen, der har været med til at planlægge arrangementet.

Et godt miks

Himmerlands Ungdomsskole var første skole i ilden, og elevernes opvisning blev modtaget og afsluttet med stående ovationer fra et engageret publikum.

Selvom skolen ikke er en decideret idrætsefterskole får eleverne alligevel meget ud af at deltage ved Aalborgstævnet, der både fokuserer på gymnastikken og det sociale aspekt.

- Jeg synes, det er en blanding. Vi får det sociale sammen med gymnastikken, og det giver et godt miks. Det er selvfølgelig også hyggeligt at møde nogle fra de andre efterskoler og se, hvad de kan, siger 16-årige Pernille Dyrby Thomassen fra Viborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.