Nysum

21-årig dræbt i soloulykke

Politiet efterlyser vidner til ulykke i Nysum, hvor en varebil havde påkørt et træ

NYSUM:En 21-årig mand fra Aarhus-området er blevet dræbt i en soloulykke på Nysum Byvej i Nysum nord for Vebbestrup.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Forbipasserende opdagede tidligt torsdag morgen en varebil med lukket kasse, der havde påkørt et træ. Den 21-årige var fastklemt og dræbt ved ulykken.

Nysum Byvej var i forbindelse med, at politiet havde en bilinspektør på stedet til at forsøge at opklare omstændighederne ved ulykken spærret i begge retninger i knap to timer.

Bilinspektøren er nu færdig med sine undersøgelser på stedet, og redningsmandskab har ryddet op, så vejen er igen farbar.

Mobil kørte på Pokemon GO

Politikommissær Jørn Kresten Nielsen fra Lokalpoliti Himmerland oplyser, at politiet også har fundet den unge bilists mobiltelefon.

- Vi kunne se, at den kørte på spillet Pokémon Go. Dermed være selvfølgelig ikke sagt, at han spillede det på ulykkestidspunktet. Men det kan heller ikke udelukkes, siger politikommissæren.

Politiet mener, at ulykken er sket måske en times tid før, man fik anmeldelsen kl. 05.17 torsdag morgen. Bilen var kold, da politiet kom til stede.

De pårørende til den 21-årige er underrettet.

- Men vi vil meget gerne høre fra folk, der måtte have set eller hørt noget i forbindelse med ulykken, siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.