21-årig fængslet for million-svindel

Anholdt efter hidsig biljagt med 200 km/t

Den 21-årig gav til sidst op og blev anholdt. Modelfoto: Michael Koch

Den 21-årig gav til sidst op og blev anholdt. Modelfoto: Michael Koch

NORDJYLLAND:En 21-årig mand fra Hobro-området blev lørdag eftermiddag varetægtsfængslet fire uger, sigtet for bedrageri og underslæb til flere millioner kr.

Ved lørdagens grundlovsforhør ved retten i Hjørring erkendte han sig skyldig i omkring halvdelen af sigtelserne, ifølge politiet.

Den unge mand blev anholdt efter en hidsig biljagt med op mod 200 km/t. Den unge mand kørte vildt i en stjålet udlejningsbil med en hel stribe politibiler efter sig, inden han til sidst gav op og blev anholdt.

Ifølge politiassistent Michael Østergaard fra lokalpolitiet i Himmerland sigtes den 21-årige for en række bedragerier og bedrageriforsøg for sammenlagt op mod tre millioner kr. Ifølge politiet er bedragerierne blandt andet foregået med hjælp af falske hjemmesider og brug af falske dokumenter. De falske dokumenter skulle blandt andet være blevet brugt ved bilkøb og leje af biler.

Den 21-årige mand har været efterlyst af politiet siden starten af juli, og fredag aften gik det galt for ham. Han passerede Storbæltbroen i en stjålet udlejningsbil, en BMW, uden at betale broafgift.

Politibiler kørte efter ham på motorvejen over Fyn, og det udviklede sig til en længere biljagt med en hale af patruljevogne efter den stjålne bil. Til sidst gav den 21-årig op, stoppede bilen og overgav sig uden dramatik, ifølge politiassistent Michael Østergaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Spøgelsesbilist hamrer ind i modkørende på E45
Luk