24 timer i Hjallerup

Der svømmes 24 timer i Hjallerup Svømmehal

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJALLERUP:For andet år i træk arrangerer Johnni Olesen og hans hjælpere "24 timer i Hjallerup". Forberedelserne er i fuld gang, og allerede på nuværende tidspunkt er flere af aftalerne i hus, og økonomien ser lovende ud.

Overskuddet ved arrangementet går til Julemærkehjemmet ved Hobro, som sidste år fik et pænt beløb, som bl.a. går til driften. Julemærkefonden, som står for landets fem julemærkehjem, modtager kun ca. 5% i offentligt tilskud, og er derfor helt afhængig af gaver og bidrag fra virksomheder, fonde og privatpersoner. Julemærkehjemmet i Hobro ligger i Østerskoven nær Mariagerfjord.

- Vi lærer børn med trivselsproblemer at leve et liv med sund kost, nærvær, kammeratskab og masser af motion sammen med andre børn, der er i samme båd". Sådan lyder definitionen fra personalet på Julemærkehjemmet.

Derfor gælder det for Johnni & Co. at samle så mange penge som muligt ind til det gode formål. Det har man da også lagt op til. Basis for aktiviteterne, som finder sted i weekenden 17. og 18. februar, er Hjallerup Idrætscenter, og det koster 50 kr. at deltage i en af aktiviteterne, der som navnet antyder kører i 24 timer. Man kan løbe, cykle og svømme, og alle baner i svømmehallen er allerede solgt til forskellige svømmeklubber (heriblandt selvfølgelig Søhesten) og enkeltpersoner. I flere tilfælde har forældre bestilt en cykeltur, mens børnene svømmer.

På de to dage vil der blive arrangeret auktioner over gode ting i forhallen på Idrætscentret.

Når man snakker med Johnni, så oplever man en person, som er meget engageret i, at arrangementet bliver en succes, og han opfordrer kraftigt så mange som muligt til at deltage, så overskuddet bliver så stort som muligt. Han var ved at få lavet en reklame for "24 timer i Hjallerup" på køleren af sin bil hos Hjallerup Solfilm v./Theis Nielsen, som er sponsor sammen med HS Dræning (Henrik Svenningsen) på biludsmykningen. - Man skal nemlig kunne se, hvor jeg kommer fra, sagde en storsmilende Johnni, som umiddelbart bagefter skulle ned til Julemærkehjemmet for at aflevere 20.000 kr., som er en del af overskuddet fra sidste år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.