25 år med 89’ers

I weekenden fejrede AaB 89’ers 25 års jubilæum med ligakamp, konkurrencer og stor fest

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Med en sejr på 21-0 over Herlev Rebels kunne AaB 89’ers i lørdags fejre sine første 25 år med amerikansk fodbold i Aalborg. I første kamp i begyndelsen af juli tabte 89’ers hele 58-7 til Herlev Rebels.

89’ers nåede at vinde fire af årets ti kampe og skulle have spillet om at undgå nedrykning.

Men modstanderne Odense Swans har over sommerferien mistet en masse spillere, så de valgte på forhånd at trække sig, siger 89’ers-formand Simon B. Nielsen.

- Vi er sikre på at blive oppe uden kamp. Odense har trukket sig, da de har haft mandefald efter sommerferien. De spillede kampe med 12-14 mand, og man skal gerne være omkring 20 spillere for at kunne begå sig i nationalligaen, siger formand for 89’ers, Simon B. Nielsen.

Han har som minimum helst 25 spillere med til kampene.

Så med den glædelige nyhed kunne klubben fejre jubilæet og se tilbage på 25 år som en af de ældste klubber i landet, hvor førsteholdet de sidste år kæmpet med om danmarksmesterskabet i Danmarks bedste række, Nationalligaen.

- Jubilæet gik rigtig godt. Vi var enormt spændte på, hvor mange der ville dukke op, men der var omkring 250 tilskuere, godt vejr og rigeligt med helstegt pattegris, siger Simon B. Nielsen.

Publikum kunne blandt andet opleve kommentatorer og DJ under kampen, og i halvlegen leverede dansestudiet Dance Action underholdningen.

I dag tæller AaB 89ers cirka 90 aktive medlemmer i alderen 12-45 år, og så sent som for et par uger siden oprettede klubben et træningsprogram for U12- og U14-spillere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.