25-års jubilæum

Viceforstander på Try Efterskole fejres

Hanne Hansen lægger selvfølgelig størsteparten af sin store indsats på Try Efterskole, men også andre får glæde af hendes kunnen på forskellige områder. Her deltager hun som "suppe-kok" på Den Kulinariske Dag i Dorf. Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

Hanne Hansen lægger selvfølgelig størsteparten af sin store indsats på Try Efterskole, men også andre får glæde af hendes kunnen på forskellige områder. Her deltager hun som "suppe-kok" på Den Kulinariske Dag i Dorf. Foto: Ole Torp Ole Torp

TRY:Fredag 5. september fejres ved en reception, at Try Efterskoles viceforstander, Hanne Hansen, har været ansat ved skolen i 25 år.

Hun har gjort så godt som hele rejsen gennem skolens historie med og startede som lærer i 1989 på det, der dengang hed Efterskolen i Bakkerne. Da hun kom til skolen, var den kun to år gammel og midt i en opbygningsfase. Det var simple rammer og vilkår, men hun kastede hele sin energi ind deri.

I 1992 blev hun skolens vejleder, og fra 1995 viceforstander. Skolen udviklede sig stille og roligt til i dag at være en moderne efterskole for 80 unge med særlige læringsforudsætninger. I 2006 købtes Try Landbrugsskole, og hele virksomheden flyttedes fra Hammer Bakker til Try, og Hanne Hansen fulgte selvfølgelig med.

Hanne Hansen er kendt og respekteret i og omkring skolen som en hårdt arbejdende ildsjæl, der kæmper for sine elevers og skolens ve og vel.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden