26-årige Mathias gør som sin far: Åbner autoværksted

Mathias Buus vil være herre i eget autoværksted i Ullits

Lasse Damsgaard
Per Buus holder til i den ene ende af værkstedet i Ullits - sønnen Mathias Buus i den ende, hvor han har etableret firmaet MB AutoTek. Foto: Henrik Bo
Ullits 6. maj 2018 11:45

ULLITS: Nye kunder kører ind ad porten til højre - de gamle kunder tager den til venstre...

Sådan bliver fordelingen på autoværkstedet på Banevolden 16 i Ullits i fremtiden.

Her har 26-årige Mathias Buus nemlig etableret virksomheden MB AutoTek i den ene halvdel af værkstedet, som hans far, 61-årige Per Buus, har drevet i over 40 år.

Mathias Buus kommer fra en stilling som værkfører og sælger hos "Bilmessen" i Farsø.

Men lysten til at selvstændig har sendt ham tilbage til sin fødeby og det værksted, hvor han på det nærmeste er vokset op med en skruenøgle i hånden.

Lasse Damsgaard
Foto: Henrik Bo

Han er udlært mekaniker i Bilmessen og har oveni en uddannelse som autotekniker, som han har erhvervet på autobranchens udviklingscenter i Frederikshavn. Så han er godt rustet til at blive selvstændig - og engang overtage hele værkstedet.

- Jeg har altid gået med en iværksætter i maven - og lyst til at blive selvstændig. Jeg føler, tidspunktet er det helt rigtige for mig nu, hvor jeg har fået den fornødne erfaring og kendskab til branchen, siger Mathias Buus.

Han har i første omgang lejet sig ind hos faderen, så de to - indtil faderen går på pension - driver hver sin virksomhed i hver sin ende af værkstedet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...